Tu jest odpowiednie miejsce, aby porozmawiać na temat spożywanych produktów, diety w łuszczycy.
 pytunia
Nie pomyślałam o kosmetykach, ale to chyba też jest dobry pomysł :) Na pewno nie zaszkodzi.
 Mindar
Też oglądam ten program praktycznie zawsze jak na niego się natknę i muszę powiedzieć, że Pani dr. Zdrówko mówi najwięcej konkretów. Ona jest wspaniała :)
 mariola.K
Ten program jest świetny. Zawsze lubiłam go oglądać. Do tej pory oglądam czasami wyrywkowo jakiś starszy odcinek. Bosacka zrobiła kawał dobrej roboty, robiąc ten program. Zauważyłam, że wiele osób dzięki temu programowi zmieniło podejście do zakupów ( czytanie składów).
Awatar użytkownika
 antonia
kacperro1 pisze:Myślę, że to powinno być bardziej nagłośnione. Trzeba zawsze czytać składy, jakby ludzie wiedzieli co jedzą tak naprawdę, to by przestali kupować pewne produkty... np. czipsy :/
...jakby ludzie wiedzieli co jedzą tak naprawdę, to by przestali kupować w ogóle xd xd
Awatar użytkownika
 łuszcz
antonia pisze:
kacperro1 pisze:Myślę, że to powinno być bardziej nagłośnione. Trzeba zawsze czytać składy, jakby ludzie wiedzieli co jedzą tak naprawdę, to by przestali kupować pewne produkty... np. czipsy :/
...jakby ludzie wiedzieli co jedzą tak naprawdę, to by przestali kupować w ogóle xd xd
tylko ciekawe co by wtedy jedli i pili?