Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Witam, jestem nowy na tym forum.
Chciał bym się zapytać jaki kolor jest tej maści, zamówiłem w lipcu na próbę 4 szt i kolor ma taki żółtawy a teraz dostałem takie wchodzące w pomarańczowy. Obydwie przesyłki dostałem że tubki były luzem. Tubki się różnią tymi pogrubionymi "krzaczkami" na tyle tubki. Czy ktoś z was trafił coś takiego?ObrazekObrazek
Jeśli mają inny skład, to wypróbuj, która maść lepiej na Ciebie działa.
Smaruj jedną zmianę pierwszą maścią, a inną drugą i obserwuj, tylko nie pomyl. Ja myślę, że obydwie są dobre. Ja mam tę pomarańczową (na Twoich zdjęciach 2 i 4 )
Jak każda maść by skuteczniej działać potrzebuje dotrzeć do głębszej warstwy skóry, co umożliwiają peelingi przed smarowaniem. Poprzez zaschniętą zmianę z łuską działanie jest trudniejsze lub uniemożliwione, o tym trzeba pamiętać chcąc się szybko zaleczyć.
Nawet jak już widać, że zmiana jest zaleczona, to jeszcze przez jakiś czas należy wmasowywać w nią maść, dla pewności, że wewnętrzne warstwy skóry też są zaleczone.
Witam Was serdecznie !
Chciałbym wyrazic swoje zdanie co do tej cudownej maści , niestety zamowilem 10 tubek tego specyfiku na aliexpres wystarczylo mi to na jakies 2 miesiace stosowania gdy masc sie skonczyla i zostalo juz tylko kilka kropek zamowilem nastepna pule leku i w oczekiwaniu tylko nawilzalem melkfetem , w przeciagu 2 tygodni nie stosowania yiangeringu dostalem wysypu jak nigdy z luszczycy plackowatej mam kropelkowa cialo jest pokryte w 70 % procentach luszczyca jestem zalamany dodatkowo jestem mundurowym:( jak pracowac dlonie cale w kropki, nawet twarz :( dodatkowo stosujac ten cudowny specyfik strasznie bolaly mnie stawy tak jak bola gdy stosuje sterydy . Teraz jedyne co mi pozostało to to ze probuje sie dostac na leczenie biologiczne . Wiec kochani uwazajcie na Ten specyfik . Pozdrawiam
rafik 911,
przykro mi z tego powodu co Cię spotkało, nie przypuszczam jednak, że Twój wysyp nastąpił pod wpływem leczenia tą maścią, a raczej z powodu przerwy leczeniu. Skłonna raczej jestem przypuszczać, że jako mundurowy miałeś styczność z jakimś bakcylem, który spowodował zapalenie i w następstwie tego wysyp.
Tak się składa, że wielu z nas najpierw wypróbowało maść a gdy jej zabrakło musieli czekać ok. czterech tygodni na dostawę, nikt jednak nie doniósł o przykrych konsekwencjach przerwy w leczeniu. Jak to się mówi, pożyjemy - zobaczymy. Dziękujemy Ci za ostrzeżenie i życzymy pomyślnego zaleczenia biologami.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 62