Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
mg1 pisze: Wpadłem natomiast na myśl, aby ułatwić dostęp do maści, która zdaje się być wybawieniem dla wielu z nas. Wiem, że nie wszyscy chcą lub mogą robić zakupy na chińskim bazarze internetowym, więc pytam:
Czy znajdą się chętni na zakup maści poprzez platformę allegro / olx / forum lub inną bardziej przyjazną polskiemu użytkownikowi?
Rozważam zamówienie większej ilości maści i umożliwienie Wam dokonania zakupu. Prawdę mówiąc, to nie mam zamiaru na tym nawet zarabiać, a cena byłaby porównywalna do tej w chińskiej (+ ewentualne koszty wysyłki). Nazwijmy to takim pro łuszczyco bono.
Też mi się wydaje, że ktoś mógłby stworzyć "pogotowie przeciwwysypowe", zakupić więcej i z niewielkim zyskiem + koszty przesyłki odsprzedawać. Zawsze to wielka pomoc w oczekiwaniu na przesyłkę z Chin.
Witam was kochani.
Ja też byłabym chętna na to rozwiązanie; wolałabym zapłacić parę złotych więcej i mieć przesyłkę w ciągu tygodnia, ale póki co właśnie zamówiłam 10 tubek maści; koszt 44zł. Ciekawe kiedy dotrze... Mam nadzieję, że mąż będzie zadowolony z jej działania tak jak wy... Miłej niedzieli wszystkim :)
krystek pisze:Handel handelkiem ale co słychać u tych co już stosują.
Jakoś milczą .Żyją ?Działa ,przestała jakaś cisza nastała.
Cisza na forum, a oni na utęsknionym spotkaniu przyjaciół, wśród śmiechu, żartów i pogawędek. Pozazdrościć!
A co do łuszczycy, to jak nie ma czego leczyć to i nie ma o czym pisać - Yiganerjing zaleczyła problem ;)
Krystek nie zamawiam więcej, bo mąż pierwszy raz będzie się smarować tą maścią i nie wiem jak na niego podziała. Mam nadzieję, że świąd i łuski zaczną znikać...
Może ktoś wklei jednak zdjęcia i pochwali się efektami działania maści?
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 62