Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
dada pisze:Czy może ktoś z Was napisać, kto stosował tę maść, czy po niej zmniejsza się świąd skóry, bo to mężowi doskwiera najbardziej.
Ja swoją próbkę - 1 tubkę odstąpiłam osobie, która nogę drapała przez sen do krwi, był jeden strup.Maść pomogła jej natychmiast a po tygodniu smarowania został jej tylko siniak.
Witam,

Wiem, że dopiero dołączyłem do forum i nie wyglądam może na zbyt wiarygodnego użytkownika, ale czytam Wasze posty już od bardzo dawna, a jeszcze dłużej choruję. Kiedyś miałem tu konto, ale nie udzielając się zapomniałem swój login oraz hasło.
Dziś trafiłem na ten temat, gdyż właśnie odebrałem paczkę z Chin i jestem po pierwszej aplikacji maści. Nie będę rozpisywał się nad pierwszym wrażeniem, bo jest takie samo jak te wielokrotnie już opisane w tym temacie. Wpadłem natomiast na myśl, aby ułatwić dostęp do maści, która zdaje się być wybawieniem dla wielu z nas. Wiem, że nie wszyscy chcą lub mogą robić zakupy na chińskim bazarze internetowym, więc pytam:
Czy znajdą się chętni na zakup maści poprzez platformę allegro / olx / forum lub inną bardziej przyjazną polskiemu użytkownikowi?
Rozważam zamówienie większej ilości maści i umożliwienie Wam dokonania zakupu. Prawdę mówiąc, to nie mam zamiaru na tym nawet zarabiać, a cena byłaby porównywalna do tej w chińskiej (+ ewentualne koszty wysyłki). Nazwijmy to takim pro łuszczyco bono. ;-)
Z drugiej strony dochodzą do tego kwestie prawne. Nie jestem handlarzem, ani tym bardziej aptekarzem, więc musiałbym się zainteresować jak to zrobić, aby nie narazić się urzędom. Jeśli tylko zadeklaruje się jakaś rozsądna liczba zainteresowanych, to obiecuję wrócić do tematu. Tymczasem pozdrawiam, i życzę owocnej walki, MG.
Jak się wieść rozniesie o skuteczności tej maści to znajdą się ci którzy będą chcieli na tym zarobić, nie mniej jednak są i tacy co byliby zadowoleni z kupienia maści z krótszym czasem oczekiwania w przyzwoitej cenie.
Arszyn, też tą maść zauważyłem. Była w podpowiedziach. Ma podobny skład do Yiganerjing, ale dokładnego nie znam.

Moim zdaniem zakupy na aliexpress są dosyć przyjazne użytkownikom z polski. Platforma jest w miarę spolszczona. Płatność natychmiastowa bezpośrednio z konta bankowego w Polsce. Jedyna wada moim zdaniem to czas oczekiwania. Kupując w Polsce trzeba by też zapłacić koszy przesyłki. Na aliexpress zamiast kosztów przesyłki można sobie jeszcze jedną tubkę zamówić.
Paweł pisze:Moim zdaniem zakupy na aliexpress są dosyć przyjazne użytkownikom z polski. Platforma jest w miarę spolszczona. Płatność natychmiastowa bezpośrednio z konta bankowego w Polsce. Jedyna wada moim zdaniem to czas oczekiwania. Kupując w Polsce trzeba by też zapłacić koszy przesyłki. Na aliexpress zamiast kosztów przesyłki można sobie jeszcze jedną tubkę zamówić.
Całkowicie się zgadzam, jednak pomysł na taką inicjatywę zrodził się gdy czytałem ten temat. Kilkoro osób, z tego co widziałem, szukało łatwiejszego sposobu na zakup maści.
Więc jeśli będziesz posiadał duże ilości to i tak pewnie się rozejdą szybko bo na miejscu i czas oczekiwania krótki.
Ciekawe jak jest z faktycznymi kosztami przesyłki, bo tubka maści z przesyłka to ok 4,50zł a co przy ilości np. 100 szt.
Sprawdziłem 2 sprzedawców. U jednego przy ilości 15 tubek przesyłka jest niemożliwa. U drugiego od 20 tubek jest inna forma dostawy i naliczany jest koszt.

Ale co stoi na przeszkodzie zrobić kilka zamówień z mniejszymi ilościami.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 62