- 31 mar 2016, o 13:38
Tak myślałam 

Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
tolina63 pisze: Przyjmuję też 16 tyś jednostek D3Powinnaś do tego brać K2MK-7 200mcg.
monina111 pisze:Mieszkam na górnym Śląsku. Niedaleko Katowic. Może ktoś wie, gdzie można dostać tą maść?Niestety, dziegcie są obecnie wycofywane z aptek z powodu szkodliwości,( dyrektywa EU) szukaj przez internet lub na Allegro, może ktoś ma prywatnie.
Od kilku dni stosuję się do waszych zaleceń. Tzn. codziennie wieczorem moczę się w solance (sól jodowana, z mm lub bocheńska, na zmianę) z dodatkiem oleju z pestek winogron. Skóra faktycznie jest ładnie nawilżona. Rano smaruję się balsamem nawilżającym lub medidermem.nie mieszaj na dużo naraz jak robisz jedną maseczkę to nie drugą,potem powiesz że nie działa.
Na głowę robię sobie tą maseczkę z żółtka i olejku rycynowego. Zakupiłam sobie również ten żel pharmaceris p.
Od lekarza dostałam receptę na STIEPROX. Mam myć 2x w tygodniu.
Dziś chcę spróbować tej maseczki z drożdży. Jutro również. I potem chcę posmarować głowę cerkogelem. Czy taki plan będzie ok?
- 2x w tygodniu stierox
- między tym ww. szamponem maseczka z żółtka lub drożdży zmyta żelem pharmaceris p.
- cerkogel
Co o tym sądzicie?