Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 szater
Kochana chyba cosik koło Poznania to Puma...ale nie wiem dokładnie...wejdz na podany adres zapisz sie na liste i rzuc hasło ...ludziów duzo z całej Polski nadciaga...napewno ktos moze cie zabrac.Robimy tez tak ze jak ktos nie ma dojazdu autem,jedzie pociagiem albo autobusem to odbierany jest z dworca przez kogos z samochodem....u nas jak w rodzinie...mowisz i przyjada... :D
Awatar użytkownika
 puma
ja jadę przez poznań na pewno :) ma się ze mną zabrać jeszcze rosomak ze śremu (też na pewno nie wiem) ale raczej pojadę busem to miejsce będzie, nie ma problemu. nie wiem tylko czy dojadę w czwartek, raczej dopiero w piątek bo problem z urlopem. zgadamy się bliżej wyjazdu :D
 dora1000
Puma dla mnie piątek byłby idealny. Ale to zależy o której pojedziesz. Jestem zmuszona być w pracy, takie życie :devil: problem że nie ma kto mnie zastąpić. Ale po pracy mogłabym śmigać. Jak coś będziesz wiedziała daj znać. Jak przypasuje to wtedy zapisze się na listę. Nie chcę być niesłowna. Dziewczyny buziole. Zaraz śmigam na solarę. Nie chce nic mówić,ani zapeszać, ale chyba coś ruszyło po tym solarium na mojej głowie. Pumcia ale biorę do tego drożdźe olej rycynowy i naftę kosmetyczną mieszam te dwa składniki, a na koniec Emolium.
Awatar użytkownika
 puma
nie robiłam maseczki z drożdży z naftą, muszę spróbować, może tak nie wysuszy włosów. ja zawsze dawałam tylko olej rycynowy i sok z cytryny.
co do wyjazdu to będę wiedzieć coś bliżej terminu, ale na bank nie dojadę w czwartek. jeśli ślubny załatwi urlop na piątek to możemy jechać od rana, a jeśli nie to dopiero po południu, po robocie.
Awatar użytkownika
 szater
Puma ja nie bede trzy dni czekac żebyc na jeden przyjechała! toż mi serce całkiem peknie z żalu i ze stensknoty :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8