Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 magda_n
rozumiem.
co do wydajności i przede wszystkim skuteczności będę mogła się wypowiedzieć dopiero po stosowaniu. nigdy nie uważałam się za specjalnie szczęśliwą tudzież uprzywilejowaną przez swoją pracę ale może faktycznie tak jest.
cena jest za komplet, i nie ukrywam że liczę na to że wystarczy mi tego na miesiąc.
Awatar użytkownika
 szater
Madziu szczesliwi nie licza kasy ;) jak ci pomoże to wielka radosc bedzie....co do mnie no cóż 140 zł...kupa kasy :notguilty: choruję 50 lat swoich mam 57 prawie,chorób jak gwiazd na niebie i....w tym Kraju nie Trzeciego Swiata rente ...600zł :P

Wiekszosc tutaj ma rodziny,dzieci i....brak pracy lub bardzo marnie płatna,wiec szukamy tanich rozwiazan....to nie jest zapalenie oskrzeli co minie po zaaplikowaniu jednej dawki leku :surprised:

Zycze powodzenia i....czekam na relacje :geek:
 magda_n
Witam ponownie;-)
Po kilku dniach używania mogę podzielić się pierwszymi wrażeniami:
- zarówno body wash i body lotion w żaden sposób nie podrażniają skóry
- body lotion jest naprawdę wydajny. Body Wash tez jest wydajny, ale pod prysznicem cięzej "odmierzyć" dawkę ;-).
- Body lotion bardzo dobrze i 'na długo" natłuszcza skórę. Spokojnie te 10 godzin od wyjścia do pracy do powrotu z domu skóra się nie przesusza.

jeśli chodzi o działanie na ogniska zapalne, to obecnie mam na ciele dwa które określiłabym jako łagodne w obrębie klatki piersiowej. Wygląda na to że trochę się załagodziły ale nie dam sobie za to jeszcze ręki uciąć, więc odezwę się ponownie za kilka tygodni.

z bonusów dostałam próbki szamponu Biofactors, ale na razie jeszcze nie korzystałam.
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwych, rodzinnych i spokojnych Świąt!