Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 szater
DROGIE BIEDRONECZKI!
JAK CO ROKU ORGANIZOWANY JEST KOLEJNY ZLOT BIEDRONEK!
Zlot jest w dniach 11-14 sierpnia.

Podaję z pewnością interesujące wszystkich informacje dotyczące zlotu w dniach :
1. Baza noclegowa mieści się w domu wczasowym "Wczasowicz" na ul. Słonecznej 4 w Skarszewach, woj. pomorskie
2. pokoje są: 2-, 4-, 8- osobowe, jest na terenie ośrodka również pole namiotowe (nie wiem ile liczą za dobę) cena za dobę w pokoju 25,00 zł/osobę
3. dzieci nie płacą (małe do lat 4)
4. wyżywienie: śniadanie 8,00 zł, obiadokolacja 10,00 zł
5. na terenie ośrodka znajduje się miejsce na ognisko i grilla (oczywiście własnego )
6. jedyną niedogodnością są łazienki usytuowane na korytarzu (wspólne)
7.Właściciele ośrodka są bardzo miłymi i gadatliwymi osobami więc można z nimi dużo spraw pozałatwiać.
8. Jeśli pogoda nam nie dopisze mamy do dyspozycji salę konferencyjną.
9. Na teren ośrodka można wnosić własny alkohol i popitkę

Podsumowując zawiadamiam, iż można rezerwować miejsca na zlot na kociewskokaszubski.
tel./ fax 58 588 25 81, komórka 698 841 564 hasło rozpoznawcze: ZLOT BIEDRONEK

W razie jakiś pytań proszę o kontakt 606380414

Jest juz duzo ludkow z róznych stron Polski....z naszego forum jade ja i PUMA ....czekamy na reszte :dosia,iwonka,basia.....i na każdego z Was....na zlotach jest super jestesmy wszyscy tacy sami,zawiazuja sie przyjaznie,sympatie(sa nawet małzenstwa i dzieci biedronkowe)....tel.jest do organizatorki ale mozecie reszte poczytac na

http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... 429&st=100
 dora1000
Chętnie bym przyjechała, ale niestety dotrzeć mogę dopiero w sobotę rano. Ewentualnie w piątek bardzo późno:)). Wielka szkoda, że mnie tam nie będzie.
 asiek1988
Witajcie:) chetnie wybralabym sie na takie spotkanie Biedronek ale jestem z Białegostoku woj.podlaskie wiec daaleko a po drugie pracuje w augustowie wiec znajac moje szczescie pewnie bede pracowac:p mam nadzieje ze bedziecie sie dobrze bawic i wypijecie za zdrowie tych ktorych niebedzie:)pozdrawiam
Awatar użytkownika
 szater
...ja jak raz nie trunkowa jestem ale....jak mus to nie ma wyjscia.... :D
tam was troszke jest w okolicach blizszych...to moze sobie tez cosik zorganizujecie...wiem ze w Lublinie ...to najblizej ciebie organizowane sa spotkania,ale one krótkie jednodniowe...taki zlot jest raz do roku i trwa kilka dni....
 asiek1988
dziekuje za poswiecenie:) poszukam moze znajde kogos z mojego miasta:) pozdroweczki:*
Awatar użytkownika
 puma
nie byłam nigdy na zlocie ale słyszałam, że co roku jest fajniej :D w tym roku jadę na bank, pokój mam już zaklepany, nr 13 :nomnom: tak więc jeśli się wybierasz to zamów sobie pokój bo jak dotąd zapisało się jakieś 35 osób+ osoby towarzyszące :inlove:
Awatar użytkownika
 szater
Ja byłam....było super...bałam sie gdy jechałam pierwszy raz...znalam tych ludzi tylk z forum...myslałam jak to bedzie,jak sie bede czuła....słuchajcie przez pierwsze sekundy byłam "nowa"potem potoczyło sie błyskawicznie...ludzie są wspaniali,jest duzo smiech,szalenstwa...praca w grupach i podgrupach...mezowie szybko sie asymilują,dzieciaki razem szaleja....tego sie nie da opisac bo to jest specyfika....wszyscy mamy ten sam problem...nie ma zażenowania,wstydu ze ktos zobaczy moje łokcie czy cos innego.Pełne rozpręzenie.Razem wędrujemy po górach,gramy w kregle,szalejemy na disko,sciskamy sie i przytulamy bez obrzydzenia....mozemy takze zobaczyc na własne oczy co to znaczy łuszczyca.....bo gwarantuje ze mozna spotkac przypadki dużo bardziej tragiczne od naszego.Co ci bede opisywac...przyjedz to sie przekonasz....a jakie laski ładne...a chłopaki jakie przystojne.... :devillaugh:
 dora1000
Jedziecie pociągiem czy autem?? Jesteście kusicielki. Mam ochotę na takie odprężenie i pełen luz.
normalnie przyjechałabym samochodem, ale córa i mąż wyjedżaja w tym czasie. A nie wiem jak z połączeniem pociągów no i dotarcie na miejsce. Czuję że będzie napewno fajowo i odlotowo. Zresztą po waszych postach można już wyczytać jacy kochani jesteście. A jedzie ktoś przez Poznań ???
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8