Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 henia
Miła88 pisze:Sobota najciekawsza :) ;)
Dlatego ja wyruszam już w czwartek xd co by się nie spóźnić ;)
Awatar użytkownika
 henia
Dopowiadając z aktualności - mamy juz zaklepaną sprawę parkingów. Kto wiec przybywać będzie do nas, na czterech kółkach, niech najpierw skontaktuje się z organizatorem. Będzie taniej, myślę :D
Awatar użytkownika
 szater
to "taniej" to dyskusyjna sprawa :P ;) no ale faktycznie lepiej postawic na "zaprzyjaznionym" parkingu za 35zł doba :nomnom:
w Zielonej i we Wrocku....szanuja kientów hoteli i hosteli...parkingi sa bezpłatne,poznaniacy to dusigrosze z wszystkiego wycisnąc chcą kase..... :notguilty:
Awatar użytkownika
 henia
szater pisze:to "taniej" to dyskusyjna sprawa :P ;) no ale faktycznie lepiej postawic na "zaprzyjaznionym" parkingu za 35zł doba :nomnom:
w Zielonej i we Wrocku....szanuja kientów hoteli i hosteli...parkingi sa bezpłatne,poznaniacy to dusigrosze z wszystkiego wycisnąc chcą kase..... :notguilty:
Ty tak nie pyszcz tu, bo Ci jeszcze zaraz doliczę wezma, za ten Twój.... wózek :notguilty:
 kaśka69
Chciałam bardzo podziekować za cudowne spotkanie,
za to że było nas tak wielu, za pyszne jedzonko , za miłe pogawędki, za podładownie akumulatora .

BARDZO WAM DZIEKUJE i do zobaczenia za rok. :)
Awatar użytkownika
 szater
Ja już też dotarłam do domku,było jak zwykle super,kocham was ludzie :* dziekuje szczególnie za opieke nad inwalidkom ze złamanom nogom ;)
Upewniam sie coraz bardziej że chce byc czescią własnie....TAKIEJ BAJKI....jeszcze raz dzieki Kasiu za organizacje i wszystkim ze byliscie,już tesknie :( Obrazek
Awatar użytkownika
 puma
chciałabym serdecznie podziękować wszystkim za fajne spotkanie. cieszę się, że poznałam nowe biedronki i ponownie spotkałam się ze starymi znajomymi. nie sposób wymienić wszystkich więc dziękuję zbiorowo :) jednak szczególne podziękowania należą się Kasi za przygotowanie spotkania i wszystkim, którzy się do niego przyłożyli :*