Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 henia
Miła88 pisze:Oj to zupełnie nie moje klimaty ;) :)
W róznorodności naszych "klimatów", nasza siła i nasz urok :D Możesz mi wierzyć na słowo, nie bedziesz samotna w tej Swojej innosci, za to ręczę.
Nie "ogladaj się za siebie" :D rozmawiaj z Kasią i szybciutko rezerwuj nocleg. Reszta to pikuś. Pozdrawiam :*
Awatar użytkownika
 szater
ciesze sie że twoje klimaty takoż jak i moje w inszym kierunku zdążaja...ja też wybieram sie z chłopakami na kręgle...zdecydowanie xd
Awatar użytkownika
 szater
Janusz tez mnie namawia....moze zazdrosny o ....nsszych chłopaków sie zrobił :P ;) a ty mnie wysyłasz a sama to co? :zipit:

W sumie to by mi sie jakies ognisko przydało...dawno czegos nie zjarałysmy :D :D :D
 wistka
Trzy strony postów z zaproszeniem do Poznania na spotkanie. Organizatorki(ka) zaprasza wszystkich, potwierdzają inne osoby i zapewniają nocleg, interesujące przeżycia itp.
Oddzielnie zawiadomienie od Pawła na spotkanie w Poznaniu i... dałam się ponieść!! Zadzwoniłam do organizatorki wyjaśniając kto ja i z jakiej racji wciskam się na spotkanie. Pewnie ma rację, bo spotkania odbywają się we własnym gronie po co jeszcze tam mój nos i ja! Tylko że zaproszenie kierowane jest do wszystkich forumowiczów i potwierdza je sam Szef strony! Ja zaś czuję się nie tylko uczestnikiem lecz również osobą dotkniętą takimi samymi problemami - chorobą. Te zaś problemy łączą nas wszystkich, czy to w Poznaniu, czy Warszawie, etc. Różnica tkwi tylko w tym, jaki jest charakter spotkania. Organizatorzy zrozumieli go dosłownie. Do indywidualnych powiadomień znajomych osób służy jednak poczta internetowa. Przepraszam za wciskanie nosa w nie swoje sprawy. Obiecuję poprawę. Wistka
Awatar użytkownika
 henia
wistka pisze:Trzy strony postów z zaproszeniem do Poznania na spotkanie. Organizatorki(ka) zaprasza wszystkich, potwierdzają inne osoby i zapewniają nocleg, interesujące przeżycia itp.
Oddzielnie zawiadomienie od Pawła na spotkanie w Poznaniu i... dałam się ponieść!! Zadzwoniłam do organizatorki wyjaśniając kto ja i z jakiej racji wciskam się na spotkanie. Pewnie ma rację, bo spotkania odbywają się we własnym gronie po co jeszcze tam mój nos i ja! Tylko że zaproszenie kierowane jest do wszystkich forumowiczów i potwierdza je sam Szef strony! Ja zaś czuję się nie tylko uczestnikiem lecz również osobą dotkniętą takimi samymi problemami - chorobą. Te zaś problemy łączą nas wszystkich, czy to w Poznaniu, czy Warszawie, etc. Różnica tkwi tylko w tym, jaki jest charakter spotkania. Organizatorzy zrozumieli go dosłownie. Do indywidualnych powiadomień znajomych osób służy jednak poczta internetowa. Przepraszam za wciskanie nosa w nie swoje sprawy. Obiecuję poprawę. Wistka
Zupełnie nie rozumiem o czym Ty a jestem jedną z współorganizatorek spotkania :surprised:

Nasze spotkanie, nigdy nie były i nigdy nie będą, tylko kółeczkami wzajemniej adoracji czyt. dla ścisłego grona.
W zwiazku z tym nie jest nam potrzebna "żadna Twoja racja", potrzebna nam jesteś Ty. Zapraszam Cię zatem bardzo serdecznie i miło mi/nam bedzie Ciebie poznać w realu. A że można? to mozna. Miła88 już jest z nami.

Jeżeli nastąpiły jakieś niedomowienia na linii główny organizator a Ty, zapraszam do rozmowy ze mną. Wszystkie moje namiary znajdziesz w profilu. I zapewniam Cię, jak i każdego - kto jeszcze ma cheć na spotkanie z nami - zawsze i o każdej porze, bedziecie naszymi miłymi i oczekiwanymi gośćmi; i towarzyszami w tej naszej walce.

Bardzo serdecznie zapraszam, nie rozczarujecie się, tego jestem pewna. Bo to tylko ten pierwszy krok jest taki trudnawy, potem już bedziecie mieli z górki, no i nas za swoimi pleckami. Do zobaczenia w realu zatem :*