Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 henia
Z końcem tego tyg., definitywnie chcemy zamknąć temat rezerwacji noclegów. Także - ewentualnie chętni a niezdecydowani jeszcze, stawiajcie kropke nad i :D
Email: katarzyna.h@buziaczek.pl
Tel: 501 221 139
Dokładny scenariusz tego naszego - Spotkania pod Koziałkami - jest na etapie tworzenia :D
Chętnie bym się dołączyła, niestety tylko z doskoku, bo ten weekend marcowy będę miała dość intensywny :) Macie ustalone jakiś plan, konkretne miejsca gdzie można będzie was spotkać czy wszystko spontanicznie? Ze swojej strony mogę polecić "Za kulisami" na ulicy Wodnej, bardzo przyjemne miejsce, ale dla wielu osób to trzeba rezerwację zrobić ze 2 dni wcześniej, bo bardzo oblegane :)
Awatar użytkownika
 szater
nocujemy tu:

http://www.frolicgoatshostel.com/pokoje/

i własciwie od piatku ranka bedzie nas po kolei przybywac.Zapowiedziało sie dużo osób,czesc spi +- 20 reszta z tak zwanego doskoku,miejscowe biedronki na nocke beda znikac do siebie a te biedronki ,które nie moga byc przez cały czas beda pojawiasc sie przez piatek i sobote.Jak beda nowe szczególu powiadomie :*
 Miła88
Kurde szkoda że dopiero teraz się dowiedziałam o tym spotkaniu :( chętnie bym przyjechała i została z soboty na niedziele, mam nadzieje ze jeszcze jakieś miejsce zostało :) Pozdrawiam i całuję wszystkich!
Awatar użytkownika
 henia
Miła88 pisze:Kurde szkoda że dopiero teraz się dowiedziałam o tym spotkaniu :( chętnie bym przyjechała i została z soboty na niedziele, mam nadzieje ze jeszcze jakieś miejsce zostało :) Pozdrawiam i całuję wszystkich!
Mamy jeszcze luziki ale pośpiech bardzo wskazany, jeżeli chodzi o rezerwację. Jak najszybciej kontakt tu proponuję
Email: katarzyna.h@buziaczek.pl
Tel: 501 221 139
Serdecznie zapraszamy i czekamy na gadki w realu, już :*
 Miła88
Wysłałam maila z zapytaniem ale niestety odpowiedzi nie dostałam, może jutro :) mam nadzieje ze coś się znajdzie wolnego jeszcze, no chyba że ktoś się ze mną podzieli łóżkiem ;)
 Miła88
szater pisze:łóżkiem tak męzem nie :P :D

moze lepiej dzwon lub wyslij sms do Kaski
Mężowie mnie nie interesują ;) zostały podobno jeszcze pokoje 2 - osobowe, ktoś mógłby do mnie dołączyć, wyszłoby taniej :) Jeśli jest ktoś chętny prosze o kontakt