Witam, to pnownie ja

Juz nawet nie pamietam kiedy ostatni raz pisalam, ale akurat sobie przypomnialam i postanowilam ponownie dezwac sie na forum. W zasadzie nie mam za wiele do powiedzenia, poniewaz u mnie od ostatniego czasu nie ma zmian. To znaczy, nie ma luszczycy

z czego jestem super zadowolna, pobilam swoj rekord remisji!! od kilku miesiecy jestem nadal czysta, chociaz w zapasie i w razie awarcji dermokosmetyki mam pod reka. Oczywiscie zdarza sie, ze od czasu do czas gdzies wyskoczy jakas malenka plamka, ktora zazwyczaj zauwazam przez przypadek, ale nic ponad to! Takze jeszcze raz naprawde goraco goraco polecam chociaz sprobowac! Kto nie ryzykuje, ten nie krzysta. I Ludzie prooszee nie zniechecac sie po kilku dniach!! mi to zajelo kilka tyg, po czym pozniej znowu kolejne, ale nawet dla tych kilku miesiecy spokoju naprawde warto sprobowac!! zwlaszcza, ze nawet jesli luszczyca wraca, to baaardzo powoli i z duuuzo mniejszym skutkiem.
Ja jestem super zadowolona z tej inwestycji, zaluje jedynie ze nie znalazlam ich wczesniej, tylko dpiero teraz, ale lepiej pozno niz wcale
Pozdrawiam