Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 henia
A, bo po otwarciu linka, trzeba otworzyć/najechać na ntertesujący nas "preparat" - w zielonej tabelce :D i składy są :*
 Stokrotkaaa
Witam, to pnownie ja :)
Juz nawet nie pamietam kiedy ostatni raz pisalam, ale akurat sobie przypomnialam i postanowilam ponownie dezwac sie na forum. W zasadzie nie mam za wiele do powiedzenia, poniewaz u mnie od ostatniego czasu nie ma zmian. To znaczy, nie ma luszczycy :D z czego jestem super zadowolna, pobilam swoj rekord remisji!! od kilku miesiecy jestem nadal czysta, chociaz w zapasie i w razie awarcji dermokosmetyki mam pod reka. Oczywiscie zdarza sie, ze od czasu do czas gdzies wyskoczy jakas malenka plamka, ktora zazwyczaj zauwazam przez przypadek, ale nic ponad to! Takze jeszcze raz naprawde goraco goraco polecam chociaz sprobowac! Kto nie ryzykuje, ten nie krzysta. I Ludzie prooszee nie zniechecac sie po kilku dniach!! mi to zajelo kilka tyg, po czym pozniej znowu kolejne, ale nawet dla tych kilku miesiecy spokoju naprawde warto sprobowac!! zwlaszcza, ze nawet jesli luszczyca wraca, to baaardzo powoli i z duuuzo mniejszym skutkiem.
Ja jestem super zadowolona z tej inwestycji, zaluje jedynie ze nie znalazlam ich wczesniej, tylko dpiero teraz, ale lepiej pozno niz wcale :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 Ksymena
Paweł pisze:W końcu napisałem swoją mam nadzieję wyczerpującą opinię nt. preparatów Dr Michaels:
http://blog.luszczyce.pl/dermokosmetyki ... -i-opinia/
Bardzo fajny tekst Pawle! Po atakach na moją osobę, że niby robię kryptoreklamę im, to sama coś takiego miałam w planach napisać, ale niestety brak czasu skutecznie mnie zniechęcił. Mam nadzieję, że tekst raz na zawsze zamknie usta, krytykantom którzy to (bez żadnego kontaktu z tymi produktami!) pisali, że to ściama, nie działa, i w ogóle wyciąganie pieniędzy a jak ktoś pisał, że wręcz przeciwnie to zaraz mu się dostawało, że "reklamę" robi...
 macko
witam. reklama reklamą. Czy ktoś stosował preparaty Dr. Michaels..? jakie skutki pozytywne negatywne? pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
 antonia
Cofnij sie trochę w postach a znajdziesz mnóstwo opinii i dyskusji na interesujący Cię temat. :)
 remafi
czy ktoś się leczy dr michael. U mnie skutki są niesamowite po 30 latach choroby
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10