Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 Gozdziu
Wyliczyli mi ok 40 PASI, wziąłem 3 zastrzyki na start w gabinecie, a wczoraj sam przyjąłem drugi. Nie smarowałem niczym, bo nie miałem potrzeby chociaż wprowadzę sobie jakiś nawilżający kremik po kąpieli.
 czarna555
Fajnie masz moze mnie tez zejdzie i bede mogła sie normalnie ubrac jakos :( może sie wbije w jakas spódniczke :(
 piotr
Witam. Ja biore z siostrą juz te zastrzyki od miesiąca i u mnie jak i u niej jest bardzo widoczna poprawa . łuska znikła place zrobiły sie płaskie a skura zrobiła się miła w dotyku jestem mega zadowolony . I polecam , a Pani doktor która mnie nadzoruje jest cudowna :)
 ewal2307
Witam, ja też przystąpiłam do tego badania, jestem po drugim zastrzyku, czuję się dobrze i chyba zaczynam widzieć poprawę, a to jest w tym najważniejsze :)
 Andrzej
jestem leczony na ŁZS na początku 2 miesiące było ok teraz gdyby nie leki przeciwbólowe nie był bym nawet wstanie wstać z łóżka jutro mam wizytę i zastrzyki do domu ból jest nie do zniesienia
 Andrzej
Chorujesz na łuszczycę ?

Już w Grudniu 2013 Ośrodek zdrowia w Krakowie będzie zapraszał osoby chore na łuszczycę plackowatą o nasileniu średnim i ciężkim do badania klinicznego nowego leku. Jeżeli jesteś zainteresowany/-a prosimy o telefon do ośrodka zdrowia. Numer tel. 12 444 60 24 od poniedziałku do piątku od 08:00 - 20:00 w soboty od 08:00 do 14:00. Możesz też zostawić swój numer kontaktowy poniżej, ośrodek skontaktuje się z tobą w ciągu kilku dni.
 Andrzej
w piątek miałem 10 zastrzyk stawy nie bolą jest doży problem z bólem kręgosłupa jest okropny, zmian skórnych brak jest czysta samopoczucie ok skutków ubocznych nie zaobserwowałem pozdrawiam
 Brestinder
Załapałem się do programu w Krakowie. 23ciego miałem pierwsza serie i muszę przyznać ze efekty sa rewelacyjne ;) nie wiem w sumie co dostalem bo to pierwszy etap, ale ze spora doza pewnosci musze stwierdzic ze placebo to byc nie moglo.

Mam luszczyce w zasadzie wszędzie, nogi, plecy, brzuch, klata, duze plamy na ramionach, lokcie, kolana , glowa calutka, czolo, w uszach i gdzie jeszcze to nawet wspominać nie bede. Po 3 ch dniach od zastrzyków wyglądam jak po kanonadzie sterydami przez jakieś 2 tygodnie :).

Badania maja trwać niby 5 lat, jak sie nie przekręcę po tym czasie to pozostanie się tylko cieszyć. Martwia tylko zalecenia o nie poszezaniu rodziny w tym czasie, o nie piciu oraz o nie eksponowaniu sie na slonce.
 Andrzej
mam pytanie gdzie się załapałeś w Krakowie i czy to jest metoda II ślepej próbie łuszczyca sama czy też oby nie łzs i pisz dalej bo ummie efektów zaniku bólów stawów nie widać napisz czy masz jakieś ślady w miejscach po zastrzykach pozdrawiam
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13