Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
własnie otrzymałam i powiem tak....wiedziałam ze gra nie jest czysta.Szkoda ze zobowiazano cie do milczenia,zabroniono prawnie wypowiadac sie na ten temat,no cóż po raz kolejny okazało sie...a nie mówiłam? :notguilty:
Testuje i testowałam wiele leków,masci i dermokosmetyków...nigdy nie spotkałam sie z podobna sytuacją :surprised:
Paweł nie chodzi oto czy mozna czy nie...tylko jakie są koszty moralne,wiem ze dla niektórych poswiecenie siebie jest niczym w porównaniu z możliwoscią skorzystania z daromwych próbek...ale na litosc Boską za wszelką cene?...to jak zaprzedac włąsną dusze :devil:
Powtarzam....wiele leków i masci testowałąm ale NIGDY ŻADNA FIRMA NIE OBWAROWYWAŁA PRAWNIE NICZEGO! wiem ze testowałes i masz jakies zobowiązania w stosunku do OWEJ firmy....ale :annoyed: NAKAZ MILCZENIE,ZRZECZENIA SIE WŁĄSNOSCI NAKRECONEGO FILMIKU...KARY ZA NIEWYKONANIE...MASAKRA :devil:

Nasza kolezanka to nie jest jedyna osoba która zrezygnowała.
Testowałem te preparaty i nadal je stosuję profilaktycznie. Niemniej nie oznacza to, że mam zobowiązania wobec dystrybutora. Bo nie mam. Promuje te preparaty jako jedne z wielu, które przetestowałem.

Rozumiem, że nie każdemu może się taka akcja podobać i to jest normalna reakcja. Ale nie jest to nic nadzwyczajnego. Najwyraźniej obracamy się w zupełnie innych kręgach, bo dla mnie tego typu zabiegi marketingowe są na porządku dziennym i często się z nimi spotykam.
Szkoda że tu długo nie zaglądałem bo może bym spróbował szczęścia.Wywalać dość dużą forsę na wątpliwy pozytywny efekt to nie dla mnie bo krezusem majątkowym nie jestem.Dobrze Pawle że są osoby pokroju Krysi które twardo stąpają po ziemi.Takich właśnie powinni szukać testerów ale większość idzie na łatwiznę....