Rozmowy dotyczące choroby współistniejącej z łuszczycą, czyli łuszczycowego zapalenia stawów (łuszczycy stawowej).
Awatar użytkownika
 puma
ja biorę podobny 4flex (nie żebym miała za dużo kasy ;) ) jakiś spektakularnych efektów nie widzę, ale optymistycznie zawsze mogę powiedzieć, że nie wiem czy nie byłoby gorzej gdybym tego nie brała ;)
 Poli
Ale za to firma, która to produkuje na pewno widzi spektakularne wyniki finansowe. :D :devil:
Awatar użytkownika
 Paweł
Tego typu preparaty są dobre na stawy. Wspomagają odbudowę zniszczonych i zużytych stawów, chrząstki stawowej, mazi. Znam osoby, które stosuję tego typu preparaty i one faktyczne pomagają w dolegliwościach stawowych. Nie wiem tylko na ile pomagają w łzs. No i cena też wiadomo, jest całkiem spora.

Ale można też jeść dużo galaret, produktów z żelatyną - one też bardzo dobrze działają na stawy.
 Andrzej
ja biorę szczepionkę biologiczną jest ok moja wątroba od sterydów i chemii prawie padła teraz jest ok mój lek nosi nazwę ixekizumab jest to leczenie kliniczne sponsorowane
 kasia38
Witam wszystkich bardzo serdecznie i cieplutko, dolaczam do waszej grupy bo zdiagnozowano łzs, i z tym cos peklo w moim zyciu 38 lat dzieci, brak meza fajna praca i mnostwo mysli co dalej. A dalej ma byc tak trexan 6 tanletek kwas foiliowy i za 3 miesiace instytut rematolgii. Mam do was ogromna prosbe napiszcie czy wypadaja wlosy po metotraxie ( pewnie zle napisalam :blush: )czy wymiotujecie i czy pracujecie, ogolnie jak wasze zycie wyglada bo moje wygladalo srednio oprocz moich kochanych corek, a teraz jak to bedzie wiele znakow zapytania. Bardzo podoba mi sie spokoj na tym forum szater i chyba przeszla wiele w swoim zyciu :speechless:. Piszcie. Bo mam dola.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16