Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 gslaw
Ja na spacer bardzo chętnie, na kijki - nordic walking - polecam - rewelacja. Ale niestety nie ma na to naukowego badania, że to jest skuteczne więc Ty raczej jednak nie powinnaś :D lepiej jednak się zaszczep :devillaugh: :devillaugh:
Awatar użytkownika
 szater
widze że nadal tu jestes to....SPOKOJNIE POCZYTAJ MOJE WYPOWIEDZI

moze wtedy zrozumiesz tresc. Jeszcze jedno jak już poczytasz i pojmiesz sens;

bardzo prosze przytoczyc post w którym pochwalam szczepienia dodatkowe!!!

bo jak na chwile obecną to albo nie czytasz tego co ludzie pisza albo w swojej zapalczywosci po prostu nie ogarniasz tematu tylko jak wytrawny Pisowiec....niszczyc,negowac,obrażac.
Taką postawa sam sobie wystawiasz ocene i zniechecasz ludzi do poczytania czegokolwiek a juz do wypowiedzi w temacie?zapomnij :P
oczywiscie życze zdrówka :D

PS
oczywiscie czekam na wklejenie odpowiedniego postu,wskaż konkretnie,aby potwierdzic swoje słowa!!! inaczej twoja wypowiedz bedzie kłamstwem.
 gslaw
puma pisze:szater daj spokój, toż to zwykły hejter....
:speechless:
No przepraszam bardzo, ja tutaj nikogo nie obrażam.

Po prostu mamy inny pkt widzenia na pewne sprawy a staram się rozmawiać z Wami waszym językiem. Oczywiście możemy bardziej delikatnie prowadzić nasze dysputy ale tego już próbowałem na początku i jakoś mi dyskusja nie wyszła, nie tylko w sprawie szczepionek.
Zawsze znajdzie się tu jakaś krytyka osób wszystkowiedzących, z ogromnym doświadczeniem życiowym, negujących wszystko i wszystkich, pławiących się w swej mądrości, nie przyjmujących innych możliwości, przekonań, doświadczeń, poglądów, które krytykując wszystko twierdzą, że dyskutują.
To już nie jest dyskusja konstruktywna a jakaś dziwna kłótnia... ale pewnie z Wami nie można inaczej i bardzo mi przykro z tego powodu.
Awatar użytkownika
 szater
POBIADOLIŁES SOBIE TO TERAZ KONKRTENIE PROSZE O ODPOWIEDZ NA POSTAWIONE PYTANIA!!!
Moze znowu masz problem z odczytaniem to PONAWIAM....OTO POPRZEDNI TEKST POSTA:

widze że nadal tu jestes to....SPOKOJNIE POCZYTAJ MOJE WYPOWIEDZI

moze wtedy zrozumiesz tresc. Jeszcze jedno jak już poczytasz i pojmiesz sens;

bardzo prosze przytoczyc post w którym pochwalam szczepienia dodatkowe!!!

bo jak na chwile obecną to albo nie czytasz tego co ludzie pisza albo w swojej zapalczywosci po prostu nie ogarniasz tematu tylko jak wytrawny Pisowiec....niszczyc,negowac,obrażac.
Taką postawa sam sobie wystawiasz ocene i zniechecasz ludzi do poczytania czegokolwiek a juz do wypowiedzi w temacie?zapomnij
oczywiscie życze zdrówka

PS
oczywiscie czekam na wklejenie odpowiedniego postu,wskaż konkretnie,aby potwierdzic swoje słowa!!! inaczej twoja wypowiedz bedzie kłamstwem.

cZY JEST TO DOSTATECZNIE WYRAZNE CZY ZNÓW MASZ PROBLEMY?
Wytykanie mi czegokolwiek,niestety nie wnosi nic w kwestii Twojej kultury i zachowania i wypowiedzi,wiec raczej daruj sobie.Jak juz pisała Henia..."mniej piany a wiecej argumentów"...wiec czekam na konkretna odpowiedz!...wystarczająco długo i...grzecznie xd
 gslaw
szater pisze:dla jasnosci...moje zdanie na temat szczepienia dzieci wogóle sie nie zmieniło,uwazam to za konieczne i zarówno ja jak i moi znajomi mamy pozytywne doswiadczenia ,żadne z naszych dzieci nie zachorowało bo zostało zaszczepione.Agitacje p/szczepieniom stosowana przez ludzi zaszczepionych uwazam za mało etyczna,no ale to juz insza bajka i wracac mi sie do próznej dyskusji nie chce.Natomiast ,doszczepianie dzieci na wlasna reke,poza kalendarzem szczepien uwazam za niepotrzebna i szkodliwą nadgorliwosc.Widze jednak po mojej kolezance ze jednak mozna "młodą" matke otumanic do reszty ze chyba gdzies tam gubi zdrowy rozsądek.Przegiecie w obie strony to niebezpieczenstwo zarówno i szczepienie dzieci na wszystko co mozliwe jak i zabranianie szczepien.No ale ja pewnie jak i Puma,niewiele mam doswiadczenia,medycyny nie skonczyłam,stażu nie odbywałam...narodu nie zbawie :notguilty:

Zastosuj się więc proszę do swojej wypowiedzi i zamilcz.
Tylko przeczytaj dokładnie co napisałaś.
Więcej nie będę reagował na Twoje posty bo jak sama piszesz powyżej nic na ten temat nie wiesz... ale najwięcej masz do powiedzenia.

P.S.
Czytaj ze zrozumieniem,nigdzie nie napisałem że popierasz szczepienia dodatkowe.
Awatar użytkownika
 szater
gslaw pisze:
szater pisze:dla jasnosci...moje zdanie na temat szczepienia dzieci wogóle sie nie zmieniło,uwazam to za konieczne i zarówno ja jak i moi znajomi mamy pozytywne doswiadczenia ,żadne z naszych dzieci nie zachorowało bo zostało zaszczepione.Agitacje p/szczepieniom stosowana przez ludzi zaszczepionych uwazam za mało etyczna,no ale to juz insza bajka i wracac mi sie do próznej dyskusji nie chce.Natomiast ,doszczepianie dzieci na wlasna reke,poza kalendarzem szczepien uwazam za niepotrzebna i szkodliwą nadgorliwosc.Widze jednak po mojej kolezance ze jednak mozna "młodą" matke otumanic do reszty ze chyba gdzies tam gubi zdrowy rozsądek.Przegiecie w obie strony to niebezpieczenstwo zarówno i szczepienie dzieci na wszystko co mozliwe jak i zabranianie szczepien.No ale ja pewnie jak i Puma,niewiele mam doswiadczenia,medycyny nie skonczyłam,stażu nie odbywałam...narodu nie zbawie :notguilty:

Zastosuj się więc proszę do swojej wypowiedzi i zamilcz.
Tylko przeczytaj dokładnie co napisałaś.
Więcej nie będę reagował na Twoje posty bo jak sama piszesz powyżej nic na ten temat nie wiesz... ale najwięcej masz do powiedzenia.

P.S.
Czytaj ze zrozumieniem,nigdzie nie napisałem że popierasz szczepienia dodatkowe.
zamotałes sie człowieczku xd .
Wszystkim którzy maja inne zdanie sugerujesz...cuda wianki.
Tekst który przytoczyłes chyba jest jednak potwierdzeniem.....ze mam racje a kolega słabo rozumuje,wszak tak to bywa jak sie bije piane a faktów mało :P
Każdy twój post jest agresywny,napastliwy i nieprzyjemny w odbiorze...walczysz ze mna? a moze powinienes z faktami? nie prosciej?acha...nie ta opcja...sorki
niestety taka postawa jest dla mnie niewiarygodna,oprucz pieniactwa nie ma nic...a wystarczyłoby spokojnie podejsc do tematu to i interlokutorów byłoby wiecej...o ale to przecież mija sie z celem skoro hasło podstawowe brzmi:

Kto nie z Mieciem tego....zmieciemObrazek

Pomimo wszystko zycze zdrówka,wiecej pogody ducha i mniej zarzutów w stosunku do innych a swiat naprawde wyda sie przyjazniejszy xd Obrazek

Co do szczepionek swoja opinie wyraziłam a i Ty nareszcie zrozumiałes...wszak nawet ja wkleiłes :P ...temat jak dla mnie zamkniety,szkoda zdrowia i czasu na dzieciece przepychanki...ale jak chcesz...prosze bardzo...piaskownica jest...Twoja!Obrazek :*
Awatar użytkownika
 antonia
.
Kto nie z Mieciem tego....zmieciem!!!.jpg
Kto nie z Mieciem tego....zmieciem!!!.jpg (19.23KiB)Przejrzano 736 razy
Pewnego razu grupa naukowców postanowiła wypróbować nową szczepionkę na kurach. Po jakimś czasie pojawił się raport naukowców:
"W jednej trzeciej przypadków szczepionka okazała się skuteczna. W jednej trzeciej przypadków szczepionka okazała się nieskuteczna. W jednej trzeciej przypadków nie można stwierdzić, czy szczepionka okazała się skuteczna, ponieważ kura uciekła"
Awatar użytkownika
 Paweł
Proszę o zbastowanie. Nie czepiajcie się samych siebie i wytykacie kto co pisał. Od tego postu wszelkie posty niezwiązane z tematem, kierowane do forumowiczów, a nie do tematu wątku będą usuwane.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 59