- 4 lis 2013, o 16:04
powiem wam ze byłam u mojej kolezanki która urodziła piąte dziecko,jest...no prawie w moim wieku...wiec juz sam fakt mnie poraził ale dzieki Bogu dziecko jest chyba zdrowe,miało malo w skali Abgara bo 3 punkty ale chyba ,nie jest zle.Przeraziło mnie zupełnie cos innego otóż kolezanka owa wykupiła szczepionki chyba na wszystko co sie da....powaliła mnie tym na kolana.Naprawde to zakrawa na jakis tragiczny komiks-rozumiem kalendarz szczepien....dzieki temu wielu chorób już nie ma ale to co robią same matki przy wydatnej pomocy niektorych lekarzy to koszmar jakis
Monika jest mądra kobieta,dzieci już ma duże co jej sie stało nie mam pojecia ale ma dla małej szczepionek od groma i to wszystkie jakies pokojarzone....masakra,przysiegam wam.Nikt jej nie karze szczepic na te choroby(nawet grype!!!) dziecko ma 2miesiące,chude,drobne,nie przybiera na wadze....rece mi opadły

Monika jest mądra kobieta,dzieci już ma duże co jej sie stało nie mam pojecia ale ma dla małej szczepionek od groma i to wszystkie jakies pokojarzone....masakra,przysiegam wam.Nikt jej nie karze szczepic na te choroby(nawet grype!!!) dziecko ma 2miesiące,chude,drobne,nie przybiera na wadze....rece mi opadły