W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 BIATA
jak dojdzie do mnie to na pewno napiszę kilka słów na jego temat, tylko mam pytanie jAK będę nim myła głowę to mam go zostawić na jakiś czas i dopiero po iluś minutach zmyć woda głowę czy od razu?? bo pamiętam że p. dermatolog z polytaarem mi kazałaa tak robic nałożyć 5 minut potrzymać na głowie i dopiero zmyc więc nie wiem czy z nim też się taaak robi?? czy po prostu mam od razu spłukiwać??
już ci raz pisałam na PW :P namydlic głowe i pozostawic na 2-3min a potem spłukac,myć 2 do 3x w tyg.
Dzisiaj powinien dojsc,martwie sie troszke bo różnie to bywa a wysłałam listem w kopercie babelkowej. :surprised:
udało sie i wklejam zdjęcia rak,efekt tygodniowego smarowania tylko kosmetykami:

Obrazek

Obrazek

ps
ponieważ ,ból rąk jest dosc dokuczliwy dzisiaj zastosowałam już balsam nagietkowy pod okluzje i przesmarowałam octem :blush:zdjecia zrobione przed dodatkowa ingerencją...po nocy.Na palcach widac pojedyncze łuski,zmiany obejmują tez przeguby i kanty dłoni,niekoniecznie dobrze to widac niestety. :(
ponieważ ,ból rąk jest dosc dokuczliwy dzisiaj zastosowałam już balsam nagietkowy pod okluzje i przesmarowałam octem
Ja bym zrobiła odwrotnie okład z octu na pół godz zmyć dłonie a potem balsamem z nagietka :)