Jestem na etapie selekcji, czy dostane lek okaże się za 2-3 tygodnie. Znam dwie osoby które to biorą i są idealnie czyste. Znam dużo osób które biorą/brały "Enbler, Humire i Sterale" i efekty były różne. Interesuje mnie opinia ludzi którzy już przerabiali w/w specyfiki a teraz biorą Brodalumab choć wiem, że nie będzie łatwo bo lek jest dopiero w III fazie badań.
W skrócie o leczeniu, post kolegi @robo z
http://luszczyca.info
...."na poczatek należy trafic do odpowiedniej kliniki gdzie prowadza takowe programy ,przejsc wstepne badania - sa dosc rygorystyczne .
Jakim lekiem bedziemy faszerowani nie mamy na to wpływu.Jestesmy przydzielani do konkretnego leczenia w zaleznosci od rodzaju ełki jak i stopnia zaawansowania choroby.
Z tego co wiem,to sa 2/3 i 5-cio letnie programy - czyli przez ten okres czasu jestesmy pod opieka lekarska i poddawani terapii...Ja trafiłem na piecioletni program .
Na poczatku jezdzi sie co tydzien ,potem co dwa tygodnie i za każdym razem robia badania, i dostaje sie zastrzyki.W miedzy czasie ,co ktorys tam tydzien jest dodatkowe pobranie krwi bez zastrzykow.Pierwszy raz dostałem chyba ze cztery sztuki [placebo] w rece i badzioszek ! W ciagu 2 tygodni zlazło ze mnie 90% ełki ,a po kolejnym tygodniu zostało mi na jednym kolanie .... :razz: Obecnie dostaje po dwa .
Poza tym ,dostaje sie taki elektroniczny dzienniczek [troszke wiekszy od telefonu] ,i co wieczór sie go wypełnia odpowiadajac na pytrania dotyczace swedzenia,łuski,pieczenia itd.Co pewien czas w osrodku wypełnia sie troszke podobny wielkosci tabletu ale z tym,ze tam juz sa inne pytania dotyczace pracy,życia osobistego itd..."