Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
.
Bezczelnością nazywa się próby przekonania ludzi na forum, że g..., za pomocą sprytnie obmyślonej reklamy da się rozprowadzać i zarabiać na tym w Polsce. Bezczelnością jest także uważać wszystkich chorych na łuszczycę za głupich, do tego stopnia, że nie wiedzą gdzie leży Islandia. A ten kto włazi oknem, gdy go się wyrzuca za drzwi ma kalafior zamiast mózgu, o braku ambicji już nie wspomnę, bo ty kate28 na pewno nie znasz znaczenia tego słowa.
Nie nawykłam dyskutować w tematach reklamowych, to dla mnie strata czasu.
Ale ten Twój wpis Antonia, to jest po prostu bardzo bardzo niegrzeczne :( Aż dziwne, że go admin nie wywalił do kosza :surprised:

Temat reklam rządzi się swoimi prawami, i jakoś dziwnie te kosmetyki wciąź są na "wierzchu" tu, a to ponoć autorka ma "coś z głową" wg niektórych z nas :nomnom:
To jest twój punkt widzenia Heniu, ja odpowiadam zawsze tym samym stylem jakim się do mnie zwracają. Nie jestem z wykształcenia pedagogiem więc nie potrafię atakować "grzecznie", ale poczytam jeszcze trochę wpisów i może się nauczę. ;)
antonia pisze:[...]ale poczytam jeszcze trochę wpisów i może się nauczę. ;)
Żywię taką głęboka nadzieję, i trzymam kciuki :D Tym bardziej, że przywykłam już traktować/odbierać Cię, jako Damę :*
Wiesz Antonia jak na osobę, której nie interesują te kosmetyki widzę, że jesteś bardzo zainteresowana co się tu dzieje i jesteś najbardziej aktywna w tym poście. To "gówno" jak nazwałaś kosmetyki pomogły mojej siostrze i chciałam żeby pomogły innym ludziom. Cena? w porządku są za drogie dla ciebie- NIE KUPUJ! czy ja Cię zmuszam do ich kupna? albo ludzi tutaj? ja po prostu je zaoferowałam i opisałam działanie, nikt nie jest zmuszony żeby je kupić. Nie nazwałam też ludzi chorych na łuszczycę za głupich, napisałam jak zapewne pamiętasz, że niektórzy nie wiedzą gdzie leży Islandia a co dopiero czym jest Błękitna Laguna, nie napisałam tego w złym znaczeniu i myśląc,że chorzy na łuszczycę są głupi. Takie chamskie i zazdrosne odpowiedzi pozostaw sobie lepiej, bo jesteś w swojej ocenie bardzo niesprawiedliwa. Wręcz mogę uznać, że niekulturalna. W ogóle czy ktoś mnie stąd wyrzucał, że piszesz, że włażę oknem? czy nachalnie namawiam kogoś do kupna? ale tak jak napisała mi jedna osoba lepiej żebym się Tobą nie przejmowała, jesteś zgorzkniała i pewnie usychasz z zazdrości. Chociaż może nie... bo przecież masz dobre swoje, których używasz przez rok a nie przez miesiąc za 600 zł... prawda? Nie chcę z Tobą tu spierać się ani kłócić ani czytać Twoich oczernień co do mnie więc lepiej nie komentuj tego postu bo i tak nie jesteś zainteresowana a jeśli ktoś będzie chciał mieć te kosmetyki to go od tego nie "uchronisz".
To "gówno" jak nazwałaś kosmetyki pomogły mojej siostrze i chciałam żeby pomogły innym ludziom.
jak chcesz pomóc bezinteresownie zaleczać łuszczyce za taka kasę bez szansy na remisje
jak pomogły twojej siostrze skoro nie osiągneła po nich remisji??
Tak, siostra nie pozbyła się całkowicie łuszczycy, ma ją za to bardzo zaleczoną i tak jak wcześniej pisałam-nie ma łusek na głowie, skóra na plecach nie pęka, nie jest bardzo czerwona. Niestety siostra jako 10 letnie dziecko nie stosuje kosmetyków systematycznie.
wiesz takie efekty to ja mam po kąpielach w soli i oleju dziennie nawet 6 zł mnie to nie wynosi a i remisje już bliską :D :D
tez po tych kąpielach :D :D
Tych co chorują długo nie naciągniesz na taką kasę bo są świadomi
na co chorują szkoda tylko tych nowicjuszy co robią sobie złudną nadzieje :( :(
kate28 pisze:[...]ale tak jak napisała mi jedna osoba lepiej żebym się Tobą nie przejmowała, jesteś zgorzkniała i pewnie usychasz z zazdrości[...]
Tej osobie, która tak Ci napisała, w życiu bym nie uwierzyła, tym bardziej - żadnej jej opinii. Ileż to trzeba mieć w sobie buty i tupetu, jak rozdmuchane swoje ego, żeby takie opinie wystawiać nieznanej sobie osobie? W jakim celu?
Masz pewność, że nie znajdziesz się niebawem na miejscu Antoni? Prawdopodobne, co?

Nawet jeżeli jest to tylko net, zawsze winniśmy ważyć słowa, które tu piszemy, przecież one świadczą o nas. Pozdrawiam
Antonia nie trzeba byc pedagogiem zeby "atakowac" grzecznie, wystarczy nie byc: zazdrosnym, zgorzknialym i zle zyczacym innym oraz niekulturalnym. To w zupelnosci wystarczy. Poza tym prosze wysmaruj sie "gównem" jak to napisalas, mam nadzieje,ze Ci pomoze...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8