W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Dziękuję Krysiu za odzew.Steryd (belosalic)faktyczne nie zdał się na nic.Już tydzień po 2 tygodniowym smarowaniu zmiany zaczęły powracać a teraz masakra.Humor to mam teraz raczej wisielczy no ale jak mówią lepszy rydz....Na papieża nie startowałem a szkoda bo pod tiarą łuszczycy nie widać :)Pozdrawiam wszystkich zrozpaczonych jak i tych nie do zajechania :)
Balsam Szostakowskiego w moim przypadku o dupę rozbić.Od soboty zacząłem smarować cygnoliną 0,75%.Wczoraj 20 minut dzisiaj pół godziny i tak zamierzam do skutku.Z tego co trochę dzisiaj poczytałem widzę że stosują mniejsze stężenia ale próbowałem najpierw 0.25 trochę pomogło.Potem 0,5 nic nie działało.Po przerwie i zabawą ze sterydem oraz Szostakowskim zaordynowałem silniejszą dawkę.Po zmyciu smaruję robioną maścią witaminową.Trochę mi w miejscu gdzie nie smarowałem jakiś kolor burakofioletu się pokazał ale tylko powyżej skroni.Nic mnie nie piecze więc na razie nie panikuję.
A h... z tym wszystkim co będzie to i tak g.... innych obchodzi.Fakt wypiłem dzisiaj parę głębszych ale to mi raczej bardziej pomoże....Psychika się liczy.Cygnolina nawiasem mówiąc dopiero drugi tydzień,bardzo lekka poprawa.Pozdrawiam i walę tych co udają że są tacy rozważni.
Czasem Krysiu już mi nerwy puszczają zwłaszcza jak mnie stawy dodatkowo w nocy sen rozpieprzą.A wypić na własne urodziny trzeba było zwłaszcza że nie wiem gdzie dokładnie mam wątrobę :)Dobrze że na Ciebie jako dobrego ducha forum zawsze można liczyć.Dawno sobie nie pogadaliśmy.Muszę Ci kiedyś przez tel.poględzić.Pozdrawiam wszystkich,głowy do góry!!!!! :D
Gdy siadasz wieczorem w fotelu,
gdy nie masz nikogo przy sobie,
Pamiętaj, że ja – przyjacielu,
Zawsze będę przy Tobie..
Choć może jestem naiwna,
I zbyt wiele mam wyobraźni,
Choć może i jestem dziwna,
lecz ufam w siłę przyjaźni…
Bo miłość często zawodzi,
Nienawiść niszczy człowieka,
Przyjaciel albo odchodzi,
Albo pamięta, z daleka… sciskam mocno,urodzinowo