Życie z łuszczycą na co dzień, czyli jak radzimy sobie z naszą chorobą w codziennych czynnościach.
Awatar użytkownika
 maleoreggaerockers
Cześć, poznam jakiegoś Łuszczyka, w wieku 20-25 aby porozmawiać czasami z kimś kto mnie zrozumie, zaprzyjaźnić się.
jeśli jest tu jakiś chętny do rozmowy, zapraszam na priv:)
pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
 antonia
Z pewnością jest wielu takich chętnych, którzy za pomocą internetu chcieliby się bliżej poznać, zaprzyjaźnić. Jest nawet utworzony specjalny dział, ale musisz liczyć się z tym, że większość piszących ma kompleksy i wstydzą się zacząć, może więc spróbuj pierwsza napisać, na pewno zostanie to przyjęte entuzjastycznie :)
po-godzinach/ogloszenia-towarzyskie-d-t136.html
Oprócz tego możesz poznać nowych ludzi na miłym forum łuszczycowym biedronkowo, gdzie można czatować:
http://www.biedronkowo.info/
Awatar użytkownika
 antonia
maleoreggaerockers pisze:no niestety ja jestem z PL:)
Żałuj, miałabyś chłopaka na utrzymaniu od zaraz... xd xd xd
 MiloszŁ
ja mam 20 lat chętnie poznam dziewczyne z tym samym problemem moje zycie od roku wyglada zupełnie inaczej nikt z blizszego grona nie umie mnie zrozumiec...
Awatar użytkownika
 szater
jest troszke ludzi na forum,jest tez mozliwosc kontaktu przez PW lub jezeli ktos podał gg.Poczytaj,pomyszkuj moze ktos cie zainteresuje i wtedy napisz....to nic nie kosztuje xd jest duzo fajnych ludków,którzy siedza sobie cichutko i.....czytaja....moze tam własnie ,gdzies jest ktos kto tez czeka na jakis znak.Powodzenia :D
Awatar użytkownika
 antonia
I nam jest bardzo miło widzieć Cię tutaj.
Może dasz się również poznać od strony choroby?
Napisz proszę trochę o sobie w dziale Przywitaj się :) :)