W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Głowę smaruj chociażby maścią z wit A nie ma zagrożenia jak pomażesz zdrową skórę a zawsze to jakieś leczenie ja tylko tą maścią maziam głowę i schodzi
na dwie godz przed umyciem dasz rade :D :D
Może zacznij też oczyszczanie od wewnątrz
ostropest, woda z cytryną na czczo itp.
wspomożesz wątrobę to i sypać może przestać :) :)
Witam mam sposub na łuszczyce jestem andrzej bardzo dobre mydełko naturalne i balsam cetapil po myciu mydełkiem uwież mi nie ma nic lepszego żadne sterydy
ten??????????????????????????????
na mnie to
cetapil
cudenko nie działa na ten przykład
mydełka już próbować nie bede :D :D
ale dziel się swoimi spostrzeżeniami na forum zawsze ktoś może skorzystać :) :)
sporo osób tu zagląda :)
Basienko a czy tą maścią z wit A przed umyciem głowy, mogę robić tak często jak myję głowę czyli 3 razy w tygodniu?? czy lepiej by było jakby częściej ją myła i smarowała tą maścią?? a czy mam po posmarowaniu zakładać ręcznik i torebkę foliową??czy to nie jest potrzebne.
Ok wodę z cytryną będę piła. A ten ostropest gdzie można go kupić i co to jest??
BIATA pisze:Basienko a czy tą maścią z wit A przed umyciem głowy, mogę robić tak często jak myję głowę czyli 3 razy w tygodniu?? czy lepiej by było jakby częściej ją myła i smarowała tą maścią?? a czy mam po posmarowaniu zakładać ręcznik i torebkę foliową??czy to nie jest potrzebne.
Ok wodę z cytryną będę piła. A ten ostropest gdzie można go kupić i co to jest??
Maścią możesz smarować co dzien tylko potem trzeba ją zmyć żadna folia nie potrzebna w tym przypadku,jak nie wychodzisz nigdzie możesz i dwa razy posmarować jak łuska gruba szybciej zejdzie :) :)
Aha Basieńko pewnie nie będę miała czasu codzień smarować i głowy myć ale postaram się często to robić, Aż tak grubej łuski nie mam ale mam dużą powierznie głowy zajętą takie plamy rozległe najbardziej przy uszach i na czubku głowy.
A dziewczyny wy z której strony kupujecie ten osteopest?? i z czym go jecie?? i jak dużo dziennie?
Beatko, ja mam z apteki, cena 8,50 zł.Jem 1 łyżeczkę wieczorem, ale najlepiej jest posypać nim sałatkę do obiadu, wtedy się go nie czuje.
Są różne stronki sklepów i sprzedawców ostropestu, musisz uważnie patrzeć bo niektórzy to naciągacze. :devillaugh: :angry: :devil:

Dla przykładu:
http://www.watroba-woreczek.pl/?p=verWx
1 opakowanie: Tylko 127 złotych.
Zaledwie 4,23zł za dzień.
PLUS: Dwa wartościowe
i praktyczne ebooki,
dzisiaj bezpłatnie!
A to Antonia w aptece można kupić no to super :D nie będę szukać w internecie jak mogę to na miejscu zrobić i od razu zakupić. a powiedz mi jeszcze czy ty kupujesz mielony czy zwykły??
Beatko, ja nie mam możliwości zakupu i o wszystko proszę siostrę. Ona mi kupuje to, co ja znajdę w internecie i mi przysyła. Ja bym wolała ostropest w ziarenkach, który bym sama mieliła, zawsze to świeższy, ale biorę to co jest :D
Tak naprawdę to nie ma wielkiej różnicy. :D
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 103