Tu jest odpowiednie miejsce, aby porozmawiać na temat spożywanych produktów, diety w łuszczycy.
 madmax
A masz jakiekolwiek pytania? wiem, mogę wydawać się kontrowersyjny w swoich poglądach, ale czy chcesz (i inni) słyszeć/czytać tylko o naturalnych środkach? Wątpię. Pamiętam swoją radość kiedy na ciele nie maiłem NIC. Kompletnie nic. Warto dla tej chwili? Ja z całą stanowczością, po przejściach z okresu młodości, mówię WARTO choć na chwilę. Pozdrawiam
 Gosia1423
A Cię zaskoczę. Ja wierzę w naturalne sposoby. Co z tego, że dłużej to trwa, jak wiem, że jest to bezpieczniejsze i mam nadzieję, że nie powróci w ogóle albo tak szybko. Czas pokaże co z tego eksperymentu wyjdzie :crazy:
Awatar użytkownika
 antonia
Każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co mu się podoba. :totalshock: My tutaj szukamy najlepszych, najzdrowszych i najbezpieczniejszych sposobów leczenia. Ty możesz robić odwrotnie i wspominać chwilę radości jaką zyskałeś dzięki najsilniejszym sterydom, :speechless: Mam nadzieję, że pomimo takich metod leczenia długo będziesz cieszył się dobrym zdrowiem, czego serdecznie Ci życzę :)
 Basieńka44
masz jakiekolwiek pytania? wiem, mogę wydawać się kontrowersyjny w swoich poglądach, ale czy chcesz (i inni) słyszeć/czytać tylko o naturalnych środkach? Wątpię. Pamiętam swoją radość kiedy na ciele nie maiłem NIC. Kompletnie nic. Warto dla tej chwili? Ja z całą stanowczością, po przejściach z okresu młodości, mówię WARTO choć na chwilę. Pozdrawiam
madmax

Jest cały dział poświęcony leczeniu konwencjonalnemu tam nikt nie pisze o naturalnych metodach jak chcesz o takowych czytać to proszę :D :D leczenie-tradycyjne/
zobacz ile ciekawych tematów :D :D
Pamiętam swoją radość kiedy na ciele nie maiłem NIC.
też pamiętam swoją radość kiedy na ciele nie miałam nic i to po naturalnych metodach na co po sterydach nie mogłam liczyć no chyba że na tydzien :D :D
Awatar użytkownika
 henia
madmax pisze:A masz jakiekolwiek pytania?[...]
Z tych jestem, co zawsze mają pytania. One są, moim zdaniem. najlepszą metodą poznania rzeczywistości - "nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi" :D
 madmax
No i zostałem wyalienowany. A już myślałem, że jest to forum ludzi chorych na łuszczycę, chcących się podzielić swoimi spostrzeżeniami a nie forum zdrowego odżywiania. Wasz wybór, ale nie zmienia to faktu, że wiara czyni cuda. Jeśli ktokolwiek wierzy, że naturalne metody dają efekt i co więcej dają ten efekt... stosujcie jakiekolwiek środki poprawiające wasze samopoczucie i zdrowie oczywiście. Z racji wieku i "stażu" łuszczyka mam swoją wiedzę i doświadczenie w stosowaniu najróżniejszych środków naturalnych i farmakologicznych. Efekt? Różny przyznaję. Niemniej jednak życzę Wam wszystkim zdrowia i obiecuję wpadać tu od czasu do czasu:).
Pozdrawiam
 madmax
Basieńka44 pisze:
masz jakiekolwiek pytania? wiem, mogę wydawać się kontrowersyjny w swoich poglądach, ale czy chcesz (i inni) słyszeć/czytać tylko o naturalnych środkach? Wątpię. Pamiętam swoją radość kiedy na ciele nie maiłem NIC. Kompletnie nic. Warto dla tej chwili? Ja z całą stanowczością, po przejściach z okresu młodości, mówię WARTO choć na chwilę. Pozdrawiam
madmax

Jest cały dział poświęcony leczeniu konwencjonalnemu tam nikt nie pisze o naturalnych metodach jak chcesz o takowych czytać to proszę :D :D leczenie-tradycyjne/
zobacz ile ciekawych tematów :D :D
Pamiętam swoją radość kiedy na ciele nie maiłem NIC.
też pamiętam swoją radość kiedy na ciele nie miałam nic i to po naturalnych metodach na co po sterydach nie mogłam liczyć no chyba że na tydzien :D :D
"Zycie jest piękne i pełne nadziei,abyśmy tylko serce
dla siebie zawsze mieli"
Też tego sobie i innym życzę. Niestety, to co napisałaś do miłych nie należy.
Pozdrawiam
 Basieńka44
A już myślałem, że jest to forum ludzi chorych na łuszczycę, chcących się podzielić swoimi spostrzeżeniami a nie forum zdrowego odżywiania.
temat jak dobrze widzę to "Uzdrawiające pokarmy"
jeśli masz swoje spostrzeżenia odnośnie diety czemu się nimi nie podzielisz tylko piszesz
ale czy chcesz (i inni) słyszeć/czytać tylko o naturalnych środkach?
Niestety, to co napisałaś do miłych nie należy.
stwierdziłam tylko fakty nic ponadto :D :D
Jest tyle tematów na forum że każdy może wybierać według własnych zainteresowań,jednych interesuje biologiczne, drugich sterydy innych zaś dieta i uzdrawiające pokarmy, itp.
Awatar użytkownika
 henia
Basieńka44 pisze:[...]stwierdziłam tylko fakty nic ponadto :D :D
Fakt :D
Tylko, że niektórzy z nas, z faktami lubią jeszcze podyskutować :P
Ale też faktem jest, iż niektóre z nich w sensie fakty, do przyjemnych nie należą, jednak :crazy:
Awatar użytkownika
 antonia
madmax pisze:No i zostałem wyalienowany. A już myślałem, że jest to forum ludzi chorych na łuszczycę, chcących się podzielić swoimi spostrzeżeniami a nie forum zdrowego odżywiania.
A ja myślałam, że nie czytałeś wszystkich postów i nie wiesz, że świadomie nie chcemy przyjmować sterydów i szkodliwej chemii. Z całą świadomością potraktowałeś nas jak dzieci, które trzeba za rączkę i do przedszkola :D :D
Jesteśmy w różnym wieku, od 14 latek do emerytów, niektórzy z dłuższym stażem chorobowym niż Ty i wszyscy przechodziliśmy leczenie sterydami, z którego sami zrezygnowaliśmy i na nic nam się przydadzą Twoje mądre rady :boring: :crazy:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8