jeżeli dotychczas nie ma/nie były prowadzone żadne badania pod tym katem. A wszelkie wypowiedzi w tym temacie, są jedynie oparte o domysły/dywagacje "niezależnych" naukowców? Chyba, że ja o czymś nie wiem
Heniu ja jednak myślę że te badania były i są co choćby wynika
są jedynie oparte o domysły/dywagacje "niezależnych" naukowców?
Jak mają być statystyki czy cokolwiek innego wiarygodne skoro lekarze nie zgłaszają takich przypadków???????????????????
to raz a dwa komu zależy na tym aby potwierdzić szkodliwość szczepień ?????????????????????????????
bo napewno nie firmą produkującym szczepionki
to tylko takie moje osobiste wnioski z tego co czytam
Stronki jakie tu zapodałam mówiły jednak jasno o szkodliwości danych substancji nie jako domysły a pewniki
dlaczego żaden lekarz nie podpisze oświadczenia że dana szczepionka jest całkowicie bezpieczna i bierze za nią odpowiedzialność ????????????????????????
a w razie odmowy szczepień przez rodziców każe ich się grzywną??????????????????????????????
na te i wiele innych pytań poszukuje odpowiedzi których próżno szukać w pismach medycznych
Dlaczego też taki straszny opór w odłożeniu szczepień w czasie??????????????????????????????
Jednak niezaprzeczalnym faktem jest że coraz więcej dzieci choruje na różne choroby nie znane nawet lekarzą wystarczy popatrzeć wokoło siebie.................
choć temat nie jest mi obcy interesuje się nim jednak od niedawna może trafię jeszcze na jakie prawdy objawione o których nie wiem