Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 Paweł
Czołem Krysiu :)

Fajnie, że zawitałaś :D Na pewno Twoje doświadczenie się przyda ;) Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuła :cool:
Awatar użytkownika
 puma
cześć szater, gdzieś cię już widziałam... :D
Awatar użytkownika
 Paweł
Czołem Rafaello :)

Mam nadzieję, że spędzisz tu miłe chwile :)
Awatar użytkownika
 puma
cześć rafaello, pyszny jesteś :D
 Ritah
Witam serdecznie!
Wreszcie znalazłam ludzi, z którymi - myślę - że będę mogła porozmawiać o swojej "zmorze" i dowiedzieć się więcej niż u lekarza specjalisty, gdzie dostaję receptę i do widzenia, a jak postępować z niektórymi maściami to dowiedziałam się dopiero od młodej i mądrej dziewczyny (pacjentki) w szpitalu. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
 puma
cześć ritah, tu znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania :D
Awatar użytkownika
 Paweł
Czołem Ritah :)

Lekarze mają to do siebie, że często mają pacjenta w d...., a dermatolodzy w Polsce zwykle idą na łatwiznę, choć nie mówię, że wszyscy. No i nie ma co ukrywać, że doświadczenie i wskazówki innych chorych wiele pomagają :)
Awatar użytkownika
 dosia20011
no no :geek: więc ja powiem : witaj zabłąkana owieczko Ritah :D , gdyby nie my chorzy na ł. to dermatolodzy byli by już gatunkiem na wymarciu :D masz problem , pytanko pytaj mamy nadzieję że uda nam się ciebie oświecić :D