W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Z moich zdobytych wieści wynika że aloes leczy przetoki w skórze wynikłe np.z drapania jak i likwiduje zmiany grzybicze powstałe z tego samego powodu dlatego może być taka reakcja :) :)
ale mogą i być alergie na niego nie twierdze że nie :)
też miałam okres że działał odwrotnie :D
Mam dwa o różnych gatunkach, z wyglądu nie takie same, które hodowała moja babcia. Widywałam takie u ludzi, w sklepach nigdy, szkoda :surprised: Muszę też jeszcze poczekać 2 lata zanim dojrzeją, bo muszą to być aloesy 4 letnie. :)
z tego co gdzies mi sie obiło o uszy to sam aloes nie uczula jedynie skóra,która niektóre firmy kosmetyczne dodaja do preparatów,jak znajde tego linka to wstawie xd
..."Międzynarodowa Rada do spraw aloesu przyznaje swoją pieczęć preparatom, dla których sposób pozyskania oraz obróbki aloesu pozwala zachować jak największą liczbę jego pozytywnych cech.
Przykładem takiej firmy jest Forever Living Products."

Jaka jest pewność, że te za 10zł są bez skórki?
Chodzi mi tutaj o żel stosowałam go wielokrotnie nigdy mnie nie uczulił stąd taki wniosek a też mam wrażliwą skórę na różności :D :D
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 103