W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
To wygląda już bardzo dobrze, cieszę się bardzo razem z Tobą, że Ci ta @ odpuściła, ale musisz dalej smarować. Jeśli chodzi o zakup leków i nawilżaczy to pytaj Basię lub Henię, te dziewczyny zawsze wiedzą gdzie i co piszczy :D :D
No pójdę do apteki w poniedziałek i kupię ten żel z żywokostu, maść nagietkową, z wit A, i może jeszcze maść z aloesem, myślę że wystarczy?? i tym mogę się cała smarować nie muszę punktowo??
No i dalej Exorex.
Żel z aloesu dobrze jest najpierw wypróbować na zgęciu ręki, bo potrafi uczulać, ja osobiście nic z aloesem nie używam, bo na mnie nie działa :D :D
antonia................ aloes działa tylko efektów nie widać tak od razu,co prawda czytałam o uczuleniu na aloes jak niem mam choć alergik jestem.
BIATA pisze:No pójdę do apteki w poniedziałek i kupię ten żel z żywokostu, maść nagietkową, z wit A, i może jeszcze maść z aloesem, myślę że wystarczy?? i tym mogę się cała smarować nie muszę punktowo??
No i dalej Exorex.
Podczas leczenia się dziegciami, a takim jest exorex, bardzo ważne jest natłuszczanie skóry. Dobrze, żeby tam nigdy nie doszło do przesuszenia jej-exorex jest bez salicylu, to sprzyja powstawaniu łuski, i mazidło gorzej przenika do skóry.
U mnie tę role spełniał balsam z nagietkiem, potem tłuszcz mleczny.
Oczywiście leciałam nimi po całości, bo to przecież dla zdrowotności jest :D
BIATA pisze:No pójdę do apteki w poniedziałek i kupię ten żel z żywokostu, maść nagietkową, z wit A, i może jeszcze maść z aloesem, myślę że wystarczy?? i tym mogę się cała smarować nie muszę punktowo??
No i dalej Exorex.
Żelem z żywokostu jak najbardziej możesz smarować się cała :)

A tak swoją drogą to ślicznie to wygląda. Gratulacje!
Próbuj, jak nie zaskutkuje będziemy kombinować dalej :D

U siebie, mam też końcówkę, ale dzięki Bogu, mam też swojego Anioł :*
Basieńka44 pisze:antonia................ aloes działa tylko efektów nie widać tak od razu
:D :D Ja u siebie widzę po kilku minutach po kąpieli, po balsamie z aloesem cała skóra swędzi. Próbowałam różne balsamy i żele, za każdym razem to samo. :)
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 103