W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Tu masz rację Heniu, szkoda wywalać pieniędzy. Co do szkodliwości to mam inne zdanie. Tak mała ilość smoły węglowej mieszczącej się w exorexie i użytej tylko raz na kiedyś z pewnością nie zaszkodzi więcej niż środki chemiczne, którymi się faszerujemy jedząc codzienne potrawy. :nomnom: Tak na co dzień to tyle wdychamy tej chemii chodząc ulicami, że już dawno powinniśmy nie żyć :D
Awatar użytkownika
 henia
Co do szkodliwości dziegci a w zasadzie ich kancerogennego czynnika zdanie mamy takie samo.
Niemniej moja wypowiedź to w kwestii... czy po całość? jestem zdania, że nie. Żaden dzięgieć nie jest zalecamy na duże powierzchnie, a ja na dodatek z tych: co wolą nie prowokować "zła" ;)
 BIATA
Urlopem zbytnio nie mogę się pochwalić bo byłam na mazuarach a pogoda mi nie dopisała, no ale zwsze lepsze to niż pracować :D Mi też ciąglę by było szkoda się smarować po całości bo aż taka bogata nie jestem :) no ale czasem są takie sytuację że z tyłu pleców jak nie widzę to sobie maznę całe, bo brzuch to zawsze wyszukuję pojedyńczych, więc dlatego chciałam się zorientować co Wy o tym myślicie, dzięki za wyrażenie swojego zdania na ten temat.
 BIATA
tak to jest urlop się skończył to i ładna pogoda się zrobiła dobra ale nie o tym chciałam pisać :D
mam pytanie do tych osób które się smarowały exorexem i opalały np. Gosiaczek itp. dziś przyszłam z pracy o 15 zaczęłam się opalać no i już to nie pierwszy raz zauważyłam że po opalaniu robią mi się zmiany bardziej czerwone i nabrzmiałe, może wieczorem wstawię zdjęcia, czy Wam też się tak robiły??? po paru dniach pewnie się to unormuję ale pierwszego dnia to zawsze wyglądają gorzej wczesniej przed opalaniem były bardziej płaskie teraz są odstające i czerwone.
Trochę mnie nie było na forum bo miałam problemy z internetem no ale już jestem :D dalej się smaruję eorexem dwa lub trzy razy dzieńnie i mam go na sobie 24 h po między się natłuszczam nie robię tak jak wczesniej w dzień exorex w nocy natłuszczenie teraz na noc nawet smaruję się nim i po godzinie nawilżam bez zmywania, no tylko wtedy go nie mam na ciele jak się opalam. Zaraz Wam wstawię zdjęcia jak zobaczycie sobie jak to wygląda tylko oczywiście wkurza mnie to że one są takie małe i słabo widoczne.
nie wiem czemu za każdym razem muszę coś w komentarzach pisać bo samo zdjęcie się nie chce wysłać bo niby za mało znaków.
Załączniki
20120803167.JPG
20120803167.JPG (11.16KiB)Przejrzano 774 razy
Jak kiedyś nie umiałam zdjęć wstawiać i wysłałam je Pawłowi a on wstawił mi je to jakieś większe były a teraz mi się robią takie małe bo pomniejszam rozmiar bo większe nie moga być bo wyskakuję że za duży rozmiar
Załączniki
20120803168.JPG
20120803168.JPG (11.3KiB)Przejrzano 772 razy
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 103