W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 Basieńka44
Ja stosuje tylko taki
http://www.gorvita.com.pl/el_z_ywokostem.html
do kupienia w każdej aptece,polecam też maść tej samej firmy inne ktoś pisał działają troszkę inaczej :) ja nie sprawdzałam ten kosztuje ok 15 zł
Smaruje całe ciało nie tylko zmiany,kilka razy dziennie
a ty antonia jaki masz w plastikowym pudełku???????????????
bo to jednak różnica widzę w ilości a i cena pewnie inna
 BIATA
Antonia no mogę kupić te artykuły w tym samym sklepie czyli jakim?? no ja własnie mieszkam w małym mieście sprawdzę czy są te żele i maści u mnie w aptece jesli nie to poproszę żeby mi zamówiły a jak nie to przez internet będę musiała. A moje leczenie oceń sama zdjęcia wstawiłam na swoim wątku.
 Gosia1423
Ja mam ten sam żel co Basieńka, kupiłam go w normalnej aptece za 14 zł. Smaruję całe ciało, bo zmian mam tyle, że pojedynczo za dużo czasu, a żel spokojnie się sprawdza jako balsam. :)
Awatar użytkownika
 antonia
Biata, kochanie, jak na mój rozum to chyba możesz kupić to wszystko w aptece, a jak tego nie ma to pytaj w aptece gdzie to można dostać :) Poradzisz sobie na pewno. Przez internet to chyba nawet taniej niż w aptece. Zawsze to co chcesz wiedzieć wpisuj w google i będziesz miała na wszystko odpowiedź. :) :) Powodzenia :*
 Gosia1423
Mam pytanie: "Czy jest to normalne, że co dziennie pojawia się łuska, pomimo, że dzień wcześniej robiło się peeling, nawilżało żelem żywokostu i smarowało maścią z wit. A?"
 Basieńka44
Jeśli dalej trwa wysyp to moim zdaniem tak
musisz zastosować coś jeszcze oprócz nawilżaczy :)
 Gosia1423
Basieńka44 pisze:Jeśli dalej trwa wysyp to moim zdaniem tak
musisz zastosować coś jeszcze oprócz nawilżaczy :)
Jakieś sugestie? :)
 Basieńka44
A co stosowałaś z produktów leczniczych typu cygnolina dziękcie???????????????????????????
przejrzałam twoje posty troszkę żeby se przypomnieć gdzie ten wysyp
na okolice twarzy i dekoltu spróbuj może tego sposobu co tu opisałam
zycie-z-luszczyca/jesien-natura-szykuje ... 60-40.html
skoro nie masz wanny postaraj się choć o taką wanienkę do kąpania dzieci są mniejsze i większe,kąpiele to u nas zbawienna rzecz a czas takiej kąpieli to 20 min żadne obmywania ich nie zastąpią
kąpiel w soli i szarym mydle np.złuszcza naskórek
Ostatnio zmieniony 7 sie 2012, o 16:07 przez Basieńka44, łącznie zmieniany 1 raz.
 Gosia1423
Basieńka44 pisze:A co stosowałaś z produktów leczniczych typu cygnolina dziękcie???????????????????????????
nie pamiętam gdzie ty ten wysyp masz :) :)
Nie, tylko kiedyś szampon z dziegciem... A tego trochę jest na skórze głowy, twarzy, szyi, karku, za uszami, plecach, przód oprócz dekoltu, są pojedyncze plamki na przedramionach i na zgięciach stawu łokciowego oraz zauważyłam ostatnio pojedyncze plamki na udach, jedna na prawym ramieniu i tak pewnie jeszcze coś pominęłam... Najbardziej zależy mi na szyi i oczach.
 Basieńka44
Tak jw.napisałam na szyi i twarzy zaleczysz tym sposobem jak tam podałam
obie naraz wysłałyśmy post i tak to wyszło :D :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17