W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 henia
No właśnie, ceny z wyższej półki, i nigdzie nie natknęłam się na wieści, że toto zaleczyło.
Jako środek wspomagający leczenie zasadnicze, tak, ale nie jako lek.
Tak wynika z tych wpisów tu http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... topic=6694
Założycielka tematu, łączyła go w swoim leczeniu z cocoisem.
Awatar użytkownika
 antonia
Ale nigdzie nie mogłam się doczytać jak i czy zaleczyła :surprised:
 Gosia1423
antonia pisze:Ale nigdzie nie mogłam się doczytać jak i czy zaleczyła :surprised:
No właśnie ja też, nie wiem jak to się skończyło...
Awatar użytkownika
 henia
tyle czasu juz minelo i bez rewelacji jak smaruje to blednie a jak dwa dni zapomne to sie czerwieni,niby efekty sa,ale marne ,chyba musze sie zawziac i regularnie packac
http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... 6694&st=40
To wpis po prawie półrocznej walce. Z wieści świeżych... Lusi nadal walczy.
 szuwarek
Jak popatrzyłem na te ceny to szok :surprised: Za Exorex 100 ml płacę 15 funtów i jest rzeczywiście bardzo wydajny. W grudniu będąc na urlopie w Polsce kupiłem Pharmaceris Puri Ichtilium żel do mycia oraz tej samej firmy krem natłuszczający do ciała. Każde kosztowało po ok. 60 złotych ale tak jak u Ciebie Gosiu efektów nie było. Krem jest tłusty i w miarę dobrze nawilża i zmiękcza łuskę, ale taki efekt osiągasz stosując o niebo tańsze kremy :)
Awatar użytkownika
 antonia
Gosiu, jak sobie radzisz ze skórą głowy, czy stosujesz jeszcze ocet jabłkowy? :)
 Gosia1423
antonia pisze:Gosiu, jak sobie radzisz ze skórą głowy, czy stosujesz jeszcze ocet jabłkowy? :)
Szczerze ocet jabłkowy stosowałam tylko raz. Dzisiaj samoistnie zniknęły te zaczerwienienia. Skóra mniej swędzi.

Cało cały czas ciało smaruje maściami z wit A i cynkiem. Od wczoraj piję zieloną herbatę. Wydaje mi się, że zmian jakby jest troszeczkę mniej. Nie mam łuski, są lekko różowe.
Awatar użytkownika
 antonia
Ja sobie wyleczyłam głowę całkowicie octem bardzo dawno temu i chciałabym wiedzieć czy ocet działa pozytywnie na wszystkich czy tylko na mnie tak zadziałał. :surprised:
 beatkaaa882
henia pisze:No właśnie, ceny z wyższej półki, i nigdzie nie natknęłam się na wieści, że toto zaleczyło.
Jako środek wspomagający leczenie zasadnicze, tak, ale nie jako lek.
Tak wynika z tych wpisów tu http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... topic=6694
Założycielka tematu, łączyła go w swoim leczeniu z cocoisem.

Oczywiscie ze to ma wspomagac.Jak pisałam juz wczesniej do tego inne kosmetyki i cała masa witamin.wiadomo ze trzeba zmienic diete wykluczyc pewne produkty.Od dawna juz nie byłam u lekaza i nie uzywałam zadnych specyfikow na recepte.Zawiodłam sie zbyt wiele razy i postawiłam na lecze na własna reke.
Awatar użytkownika
 antonia
Jeśli to ma tylko wspomagać to może zdradzisz nam tajemnicę jakie inne leki przy tym stosujesz? :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17