- 18 cze 2012, o 16:36
Ta genetyka, tak Ci łebek zajęła
Pozdrawiam
Basieńka44 pisze:mnie tam dalej i dlaczego i po co...Żadnej innej odp. się po Tobie nie spodziewałam hii hii
Ta genetyka, tak Ci łebek zajęła

antonia pisze:Chyba jestem trochę gamoniowata , bo ciągle nie potrafię zrozumieć pytania "po co". Co to ma za związek z chorobą, czy mogę prosić o wyjaśnienie?Mnie choroba zmusiła, do przyjrzenie się sobie np. zmusiła do szukania, do poprzestawiania sobie w główce pewnych rzeczy. Ale też dala spore grono znajomych, którzy jakby co, to nie pozwolą mi się smutać. Nawet jak cholera wróci z rozpędem, oni tam będą, i ja będę miała ich. I tu nie tylko o słowa chodzi, będę dzięki nim miała wszystko to, co będzie mi na tę chwilę potrzebne: mazidła, leki, lekarzy. Tak to działa u mnie już od dłuższego czasu. Rodzina, klan, mafia- jak ktoś chce, niech tak to sobie nazywa, ja nie jestem z ta cholerą sama. to po to ona chyba u mnie przede wszystkim. A wątpiłam, fakt, że takie emocje i takie postawy są jeszcze dostępne wśród dzisiejszych społeczności.
antonia pisze:... w jakim celu i jaką rolę w życiu odgrywa moja łuszczycaPogadamy troszkę więcej, zrozumiesz, tak jak i ja

"Pozwólmy sobie na pomyłki i błędy ale nie na nieuwagę"