W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 henia
Michał dziękuję za wyjaśnienia Twoje, wszelkie. Dla pełnej jasności-tak i Cię czytałam.

Jeżeli widzisz poprawę, to jest najważniejsze. Jeżeli jest reakcja skóry na aplikowany jej dziegć, to wcześniej czy później, ta poprawa musi nastąpić, tego jestem pewna, po osobistych doświadczeniach z tym medykamentem.
Michał stary pisze:[...]kiedy leczyłem się sterydami to poza wyjątkami generalnie mi schodziły ale tylko jak przestałem steryd używać to na nowo się pokazywały dlatego mam dość sterydów[...]
Dlatego tak często w takich miejscach jak to, przestrzegamy przed sięganiem po te sterydziki. Skóra tknięta nimi, bardzo długo się regeneruje potem a co za tym idzie długo brak jej reakcji, na metody naturalne. A pewne skutki ich użycia(przebarwienia, ścieńczenie naskórka) są często nie do odwrócenia. Tak mam z łokciami.

W swojej kuracji, po długotrwałym stosowaniu sterydów, poszłam w stronę cygnoliny, dopiero potem były dziegcie. Powodzenia w tej Twojej walce :)
 Zuzanna
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Chciałam Wam polecić coś co ostatnio odkryłam i na mnie działa niesamowicie. Wszystkie zmiany robią się blade i po czasie znikają.
Jest to naturalne mydełko z nanosrebrem. Koszt to 5 zł.
W ulotce jest informacja, że zabija ponad 600 wirusów i bakterii
http://www.mydelkoznanosrebrem.pl/
Polecono mi to w sklepie zielarskim.
Może komuś też pomoże, trzymam kciuki pozdrawiam serdecznie
Maria