Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 malyna
Witam ;) od pół roku choruje na łuszczycę... mam 21 lat. Mam nadzieję, że dostanę tutaj wsparcie, którego brak w realnym życiu...
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
 puma
witaj malyna na forum. na tym forum wsparcie dostaniesz, bez obaw :) przeglądaj, czytaj i pisz ile dusza zapragnie :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj na forum,

Myślę, że zadomowisz tu na dłużej ;)
Awatar użytkownika
 malyna
Przeglądałam i czytałam już jako gość, dlatego postanowiłam się zarejestrować, żeby nie być ukrytym podglądaczem ;).
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Malyna :) "Podglądaczem" na forumkach, każdy kiedyś był, czyli norma u Ciebie ;)
Awatar użytkownika
 malyna
Witam, witam...
Od razu się wyżalę... ojciec nie rozumie mojej choroby dzisiaj się śmiał z moich "cętek" na dekolcie (miałam bluzkę na ramiączka), a mnie nerwica z k.. bierze jak mnie to boli :/ ... brałam co mi dawali, smarowałam się... "wykwity" dostawałam w jeszcze innych miejscach (zaczęło się właśnie od piersi). teraz jestem cała "ładna". Nie wiem co mam robić, dlatego podczytuję tak to forum ;)... być może dermatologa czas zmienić? :devillaugh:
Skóra zaczęła mi się łuszczyć już na łokciach i stopach, a "kij z tym"... trzeba żyć dalej... ale jak to utrudnia życie, ehhh... nieważne i tak jestem fajna ;) tak do tego podchodzę, ale czasami reakcje ludzi są wręcz... kosmiczne o.O