Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 stasia
Uczestnictwo w warsztatach da Wam niezbędną wiedzę, jak sobie pomóc i poprawić swój komfort życia.
Czas trwania warsztatów: 7 godzin lekcyjnych
Miejscowość: Opole
Cena: 175 zł brutto

Warunkiem uczestnictwa jest telefoniczna rezerwacja miejsca i wpłata zaliczki w wysokości 40% kwoty minimum, 15 dni przed rozpoczęciem zajęć na konto:

Centrum Medycyny Komplementarnej
MBank 53 1140 2004 0000 3402 7134 4685

Przy wpłacie minimum 25 dni przed terminem warsztatów przewidujemy extra zniżkę 20%.

W przypadku nie zebrania się grupy, kurs odbędzie się w późniejszym terminie lub nastąpi zwrot zaliczki.

Organizator:

CENTRUM MEDYCYNY KOMPLEMENTARNEJ
Opole, ul. Luboszycka 11/118
www.cmk-opole.pl juz znalazlam str www.skora -naturalnie .pl
Awatar użytkownika
 henia
stasia pisze:...Dzisiaj dostalam zaproszenie do Opola ma warsztaty z zakresu luszczycy z 30 procentowa zniszka mozecie cos na ten temat napisac ile to moze kosztowac bo nie ma ceny i zkad oni wiedza o mnie mojej chorobie i maja moj adres ?
Najprostszym sposobem, na wyjaśnienie wszelkich niejasność, jest zadanie pytania, zawsze, choć niekoniecznie tu.
Dane nadawcy masz jak na dłoni, zapytaj zamiast dumać, to nic nie kosztuje. Pozdrawiam :)
 moles
Witam :) Chciałem zapyta o tegoroczny zlot w sierpniu,czy będzie,gdzie i kiedy? Jeszcze nie byłem na tego typu zlocie i tak w ogóle to pierwszy kontakt z biedroneczkami miałem niedawno jak byłem na oddziale i chciałbym wybrać się z kolegami w "kropeczki"
na taki zlot gdyż rozmowy na oddziale pomogły mi bardzo :D Pozdrawiam :blush:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8