Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 antonia
Witam serdecznie,
Mam na imię Antonia. Forum śledzę od początku jego powstania z wielkim szacunkiem dla Pawła za ogrom pracy i zaangażowanie jak i dla Forumowiczów spieszących z pomocą w potrzebie. Z łuszczycą żyję od siedemnastego roku życia. Początki były bardzo trudne, czułam się skrzywdzona, upokorzona, dotknięta przez los, skazana na dożywocie. Lekarze niewiele mi pomogli, przeciwnie, raczej szkodzili mi sterydami o czym wówczas nie miałam pojęcia. Z czasem przestałam się aż tak bardzo przejmować swoją innością, poczucie krzywdy przycichło, łuszczyca też przestała tak bardzo dokuczać. Nauczyłam się radzić sobie sama, na razie dosyć skutecznie. Mam nadzieję, że moje doświadczena w walce z łuszczycą również się komuś przydadzą.
Awatar użytkownika
 szater
Witaj dziewcze o pieknym imieniu :* super ze taki pogodny duszek chce wejsc do naszej rodzinki.Chetnie zapoznam sie z twoimi8 pomysłami ,sciskam cieplutko.Krysia :D
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Antonio :*
Poeta mawiał "...Jeżeli potrafisz spożytkować każdą minutę, nadając wartość każdej przemijającej chwili;
Twoja jest ziemia i wszystko, co na niej..."

Dziel się zatem, jesteś tu bardzo, bardzo potrzebna :please:
Awatar użytkownika
 antonia
Kochane dziewczyny… ależ mnie wzruszyłyście tym powitaniem… nie spodziewałam się… zabrakło mi słów… dziękuję… , dziękuję Wam bardzo … :* :* :* :* :*
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj na forum :)

Fajnie, że nauczyłaś się żyć z tą cholerą. To jest bardzo ważne, bo wiadomo, że jest to choroba do końca życia - z większymi lub mniejszymi remisjami.