- 15 lut 2012, o 21:32
Witajcie Mam na imie Paulina Czy ktoś z was miał może lub słyszał o zajęciu części płuc przez łuszczycę????Ratunku może ktoś mi to wyjaśni.Trafiłam do szpitala z bólem klatki piersiowej wsześniej wszyscy mówili o nerwobolu ale urzymywał się ten ból 2 tyg trafiłam do szpitala po zdjęciu płuc gdzie na prawym płucu wyszły jakieś miany jedna 2cm a druga 1,3cm po tomografi okazalo sie ze na lewym płucu jest zmiana 14 na 3 cm nic wczesniej nie mowilam ze choruje na łuszczyce bo moja choroba zanikneła i po porodzie kilka zmian pokazało się w głowie wiec nawet nie wpadłam na to i po wszelkich badaniach stwierdzono mi zirniniaka wegenra to zadka choroba bardzo niebezpieczna ale dzis kiedy wychodzilam do domu widzialam sie z pania doktor i powiedzialam jej ze mam jakies uczulenie ale nie wiem czy to nie nawrot choroby czyli łuszczycy a ona do mnie czemu jej nie powiedzialam ze mam luszczyce ,powiedziala ze to moze zmienic postac rzeczy i nie wiem co robic bo dostalam skierowanie na operacje pluc na 6 marca i nie wiem czy to wogole bedzie konieczne błagam Pomocy