- 12 sie 2013, o 10:04
Przyszedł starszy gość ze wschodnim akcentem, podłączył jakieś stare radzieckie urządzenie i na wykresie wypisał stan mojego zdrowia. Okazało się, że mam sporo dolegliwości. Przypisał mi zestaw różnych specjalnie skomponowanych ziół i leków. Jak w domu przeliczyłem, to okazało się, że miesięczny koszt wynosił koło 6000 zł
Historia jest dużo dłuższa, ale nie będę zamęczał. Tak czy inaczej w tych leczeniach chyba najważniejszy jest efekt naszej świadomości, że jak wydajemy dużo pieniędzy na lekarstwa, to one muszą nas uleczyć
Znam też osobę, która całkiem niedawno kupiła urządzenie, które jest dobre na wszystko za 6000 zł
antonia pisze:Badanie przeprowadzanie jest na zasadze elekropunktury, szczegołow technicznych nie znam , aczkolwiek okazuje sie dosyc rzeczowe i trafne. Na swoim przykladzie wydaje mi sie ,ze warto. Po badaniu dostajesz zalecenia odnosnie kuracji , leczenie odbywa sie za pomoca zioł , dosyc drogich , poniewaz wszystkie sa z ekologicznych upraw. Na szczescie mozna znalezc zamienniki.Byłem kiedyś na "podobnym" badaniu za 100-wkę. Nie będę pisał jakiej firmy bo mnie jeszcze pozwą.
Koszt badania 140 zł , trwa około godziny
"Tonący brzytwy się chwyta"...
Warto poczytać opinie o różnych nowo powstałych firmach, które to rzekomo mają służyć ludzkiemu zdrowiu, ale tak naprawdę są po to by zarabiać na ludziach zdesperowanych swoją niemocą walki z chorobą.
A oto jedna z wypowiedzi o REVITUM:
http://www.netkobiety.pl/t32646.html
Przyszedł starszy gość ze wschodnim akcentem, podłączył jakieś stare radzieckie urządzenie i na wykresie wypisał stan mojego zdrowia. Okazało się, że mam sporo dolegliwości. Przypisał mi zestaw różnych specjalnie skomponowanych ziół i leków. Jak w domu przeliczyłem, to okazało się, że miesięczny koszt wynosił koło 6000 zł

Historia jest dużo dłuższa, ale nie będę zamęczał. Tak czy inaczej w tych leczeniach chyba najważniejszy jest efekt naszej świadomości, że jak wydajemy dużo pieniędzy na lekarstwa, to one muszą nas uleczyć

Znam też osobę, która całkiem niedawno kupiła urządzenie, które jest dobre na wszystko za 6000 zł