- 27 mar 2015, o 21:04
Miałam łuszczycę na całym ciele, były to drobne kropki które w niektórych miejscach łączyły się w większe zmiany. Miałam dość maści, sterydów, wszystkich możliwych specyfików. Po piersze efekty były krótkotrwałe a samo smarowanie bardzo uciążliwe i w wypadku maści z cygnoliną brudziło ubrania. Trzy tygodnie temu byłam już w takim stadium że stwierdziłam że nie mam nic do stracenia - zmienię dietę. Wykluczyłam wszystkie produkty mleczne (zawierające mleko krowie) i produkty z glutenem. To dziwne ale w sumie wszytsko da się zastąpić i nie czuję potrzeby już jeść tych rzeczy. Oprócz tego codziennie wiecorem smaruję skórę roztworem z soli z morza martwego i wody (rozpuszczam w małej moseczce trochę soli i smaruję się nasączonym wacikiem - żeby nie marnować niepotrzebnie całego opakowania na jedną kąpiel). Po godzinie biore prysznic i smaruje sie jakomkolwiek balsamem. Rano po umyciu ponownie uzywam balsamu zeby nawilzyc sucha skore i plamki.
To teraz efekt tego 3 tygodniowego leczenia:
1. Łuszczyca zniknęła w ponad 90%
2. Cera - baaardzo się polepszyła, nie jest zaczerwieniona
3. Nie boli mnie głowa, nie chodzę zmęczona, wstaję bez problemu rano
4. Namawiam Was wszystkich Kochani do tego by spróbować wyleczyć łuszczycę "od środka"
To teraz efekt tego 3 tygodniowego leczenia:
1. Łuszczyca zniknęła w ponad 90%
2. Cera - baaardzo się polepszyła, nie jest zaczerwieniona
3. Nie boli mnie głowa, nie chodzę zmęczona, wstaję bez problemu rano
4. Namawiam Was wszystkich Kochani do tego by spróbować wyleczyć łuszczycę "od środka"