Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
JAK POWYŻEJ , MOŻECIE TYLKO ZYSKAĆ !! INTERESUJE MNIE TYLKO STĘŻENIE 0,75 !!! I OCZYWIŚCIE MA TO BYĆ NOWIUTKA, NIENARUSZONA MAŚĆ!! KONTAKT : BOLEK853@INTERIA.PL

MYŚLĘ ŻE SIĘ OPŁACA , W APTEKACH PO 5 ZŁOTYCH , A JA WAM PROPONUJE WIELE WIĘCEJ , TAK WIĘC MOŻECIE TYLKO ZYSKAĆ !!;
moje pierwsze pytanie- a dlaczego tak drogo chcesz za nią zapłacić skoro na receptę kosztuje 5 zł?
moje drugie pytanie- jak stwierdzisz, że cygnolina jest nowa i nieużywana, skoro ta maść pakowana jest ręcznie w zwykłe pudełka bez oryginalnego zamknięcia?
bo nie jestem ubezpieczony , a to maść na recepte, po drugie jakbym oferował 5 złotych to by nikomu się nie opłacało, a i tak widze że wszyscy są bogaci, bo nikt się nie odezwał , tak więc super
Nikt sie nie odezwał, bo se myśli wariat. :crazy:
A trzeba było pisac o co tak naprawde chodzi. Sorki ale nie mam. Uczciwość przede wszystkim, może sie ktoś znajdzie. :)
te masc mozna kupic takze bez recepty...cena oczywiscie jest na 100% ale jak sie ma skład to w aptece zrobią...moze popros kogokolwiek :mame ,tate,brata kolege to ci załatwi recepte u swojego rodzinnego....swoją drogą jak mozesz byc nieubezpieczony to w dzisiejszych czasach bardzo,bardzo nieodpowiedzialne i niebezpieczne....w razie choroby....zdrowia życze i szczescia na drogach :surprised:
bolek853 pisze:jak cena 100 procent, te 5 złotych to jest 100 procent, bo to nie jest maść refundowana , ona tyle kosztuje w rzeczywistości w 100 procentach bez refundacji

Żeby pomóc Ci w drążeniu tematu cygnoliny: mam na zbyciu 0,5% i 1%, za darmo. Świeżutka w sensie sprzed miesiąca, lekko napoczęta ale wystarczy ich jeszcze na zaleczenie nawet stada ł. xd
Za darmochę oddaję, nawet Ci prześlę na swój koszt. Takie kaprycho starszej pani, z Nowym Rokiem. Reflektujesz? dawaj namiary :D xd Bo na maila to się nie da, teleportacji też jeszcze nie opanowałam :crazy: