Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Awatar użytkownika
 henia
Copernik pisze:Szybko i na temat

Maść nazywa się SuperPsori-cream

strona producenta

http://super-krem.ru/index.php?option=c ... 1&Itemid=2

strona rosyjskiego forum

http://www.forum-psor.ru/topic/7716-%D1 ... %B5%D0%BC/

porozdzielane :) i na temat powidzenia w leczeniu
Dzieki za linki.

Wiesz może jakie jest stężenie tego dziegcia w tym kremie? Pozdrawiam :)
Rozpisywać sie nie będę ponieważ z tego co zrozumiałem niektórych forumowiczów to drażni a niektórzy uważają mnie za dystrybutora a tego sobie nie życzę zatem kto jest zainteresowany zapraszam na maila lub telefon,pozdrawiam i powodzenia
 Copernik
Tak wiem jakie jaki jest procentowy udział każdego ze składników kontaktowałem się tak z producentem co również sugeruję osobom zainteresowanym
Awatar użytkownika
 Paweł
Ciekawy preparat, dlatego wyodrębniłem wątek do innego działu i zmieniłem nazwę. Oprócz dziegcia ma też sporo innych ciekawych składników. Można go kupić na ebayu.

Jeśli znasz dokładny skład to podaj go z proporcjami, jeśli to nie tajemnica.
 Copernik
Trochę szkoda że przeniosłeś wątek nie pytając się autora o to no ale cóż Admin to Admin, osobiście poświęciłem około pół roku aby rozgryźć temat tego kremu i ... okazuje się że w naszym kraju zasługuje na miano leku niekonwencjonalnego ...
Osobiście uważam że chyba szkoda tu mojego czasu bo jak nie spotykam się z zarzutami że urabiam sobie grunt jako dystrybutor to znowu wątki piszę zbyt długie zatem życzę forumowiczom cierpliwości ponieważ moja dobiega końca ...
Uważam że chyba za wcześnie jeszcze jest abyśmy jako naród szanowali dobro innych narodów i podchodzili z szacunkiem zachowując swoje uszczypliwości samym sobie
Awatar użytkownika
 szater
No cóż nie pozostaje nic innego jak podziekowac...unizenie xd

nie zamierzam przepraszac, ze poprosiłam o krótsze teksty i pisane czcionka możliwa dla wszystkich do odczytania.

Strzeliłes focha jak małe dziecko,trudno,powodzenia w leczeniu...dalszym :)
 Copernik
Nie strzeliłem focha bo małym dzieckiem byłem ale tańczyć jak ktoś będzie grał też nie będę nie oczekuję traktowania mnie w jakiś specjalny sposób ale również nie zamierzam kajać się bo jestem nowym forumowiczem pisać miałem zamiar ale tak jak mi pasuje a nie w sposób narzucony poza tym kto chce znależć informację ten ją znajdzie ja dziś namierzyłem nawet w Polsce tą maść do kupienia zresztą nie tylko maść a i szampon oraz inne produkty niekonwencjonalne
Awatar użytkownika
 szater
jak sie do kogos przychodzi w gosci trzeba byc miłym,łaski nam nie robisz podając informacje. :annoyed:
Admin na tym forum jest dyrektorem i moze robic co uważa za stosowne i...robi,doskonale sprawdza sie od lat. :)

Prosba to prosba,jak nie potrafisz odróznic...twój problem.

Cos cie tu ciągnie jednak skoro odpisujesz :P

Moze dzieckiem nie jestes fizycznie ale mentalnie zapewne tak o czym swiadcza infantylne wpisy w stylu:wiem ale nie powiem,znalazłem produkty w Polsce ale nie powiem....masakra jak małe dziecko i.....foch :crazy:

Za informacje dziekujemy xd
Awatar użytkownika
 henia
Osobiście, to tę ekscytację tu Copernika, wolę złożyć na karby braku umiejętności poruszania się na forach publicznych.
Choć fakt, zachwuje się ten nasz nowy użytkowniak, jak niedopieszczona panienka :D
 Copernik
Doradcy zamiast używać sobie zacznijcie coś robić bo patrze że jak większość Polaków oczekujecie aż gotowe dostaniecie i narzekacie,z mojej strony to wszystko i opuszczam to towarzystwo bo po prostu mi takie podejscie do ludzi nie odpowiada zatem pozostawiam wszystkowiedzącym doradcom od siedmiu boleści i ósmego smutku rozwinięcie tematu bo mnie on nie dotyczy