Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 teQuilka25
Napisałam o tym bo wszyscy bez wyjątku stwierdzili , że jestem szalona! 2 paznokci już praktycznie nie miałam.. tak zostały zniszczone.
Ha ! najlepsze było znaleźć osobę która się tego podejmie ;]
Ja szalona - moja kosmeyczka szalona ^ nie miałyśmy dużej nadziei że żel będzie się trzymał - a jednak.
W tym czasie stosowałam jeszcze maść sterydową więc odrost trzeba było robić co jakieś 1,5 tygodnia i ledwo wystawać po za opuszki .(maść sterydową odkładałam na 2 dni przed włożeniem do lampy , obawiałam się poparzenia )
Dziś mam długość żelek już normalną i taak strasznie lubie patrzeć na zdrowy odrost ;D że szok :)
Awatar użytkownika
 antonia
Nie uważam Twoich pomysłow za szalone, przeciwnie, doceniam Twoją fantazję w leczeniu. Na dobrą sprawę skoro można pokrywać chorą zmianę żrącą cygnoliną czy równie niebezpiecznymi sterydami, to nic gorszego nie może stać się przy nałożeniu żelu na paznokieć i tak już przez chorobę zniszczony. A o opinię hejterów nie warto dbać, skoro wolą negować wszystko nic dla siebie nie robiąc, to nawet najlepsze lekarstwo nie pomoże.
Życzę Ci powodzenia w wielu pozytywnych szaleństwach. ;)
Awatar użytkownika
 szater
chore pazurki mam od zarania wieków a dłonie zawsze zadbane i z pieknymi paznokciami. Obecnie na rynku sa takie nowoczesne zele wszelkiego kalibru ze jak ktos sie zatrzymał na etapie króla ćwieczka to...niech sobie tam zostanie. Nie twierdze że to najwspanialszy pomysł ale...ja mam sprawdzony,dobra kosmetyczka,porzadne żele z wyzszej półki i mozna uratowac pazurki :)
Awatar użytkownika
 antonia
A ja widziałam Krysiu Twoje śliczne pazurki i nigdy bym się nie domyśliła że są chore :D
Awatar użytkownika
 szater
:* cieszę sie że ci sie podobały.Teraz takie są metody ze na prawde mozna wspomóc kobiety,oczywiscie musi to byc odpowiednia kosmetolog....takie kosztują drozej ale efekt jest zadawalajacy.