- 28 lut 2012, o 22:11
Ogólnie program mi się nie bardzo podobał. Pewnie dlatego, że takie programy to nie moja bajka, ale jak się dowiedziałam, że będzie to chciałam to zobaczyć. Rewelacji nie było się można spodziewać po takim programie, ale mimo wszystko myślałam, że specjalistki - dermatolog i psycholog - bardziej się postarają. No cóż, nie powiedziały nic konkretnego oprócz banalnych stwierdzeń, ale to moje zdanie. Mimo wszystko duży szczunek i ukłon dla Pań, które tam wystąpiły. Trzeba mieć dużo odwagi i silnej woli, żeby tak otwarcie mówić o tej @. Panie naprawdę starały się opowiedzieć jak wyglada ich codzienność, co oczywiście zbytnio nie wzbudziło zainteresowania u prowadzącej. Ja choruję od 8 lat (wiem, że to krótko) i jakoś nadal nie mogę się oswoić z chorobą. Cieszę się, że to choróbsko obchodzi się ze mną w miarę przyzwoicie (na skórze zostały tylko przebarwienia, ale coś za coś żebym za szybko o niej nie zapomniała to na wieczną pamiątkę dostałam łzs), ale gdy miałam duży wysyp w ubiegłym roku, to ciarki mnie przechodzą na wspomnienie spojrzeń niektórych ludzi. Nie sądzę, że ten program zmienił nastawienie tej najbardziej - przepraszam za wyrażenie - ciemnej masy. Jeszcze raz gratuluję Paniom ich odwagi.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Pozdrawiam wszystkich cieplutko