Życie z łuszczycą na co dzień, czyli jak radzimy sobie z naszą chorobą w codziennych czynnościach.
 syla
hej,jestem załamana! nie dość że mam to cholerstwo (generalnie tylko głowa)to do tego sypią mi się włosy.Chcę zapytać ,głównie Panie, jak radzicie sobie z waszymi włosami?Czy te wszystkie mazidła ,płyny itd ,nie osłabiają waszych czupryn? Ogólnie to chwilami mam serdecznie dość :(
 Basieńka44
Zrób maseczkę z żółtka i olejku rycynowego to wzmocni włosy i przestaną wypadać dobrze też podziała na skórę głowy
jedno żółtko na 1 łyżkę olejku
Awatar użytkownika
 borderline
Na początku tez miałam bardzo słabe włosy, które wychodzily garściami, ale zauważyłam, że odzywka: http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/47947_250.jpg nie tylko pomaga na kondycje włosów ale także na zmiany które mam na głowie :) [nie swędzi i są gładsze]. Polecam zatem :)
Awatar użytkownika
 szater
dobrze na kondycje włosów wpływaja preparaty ze Skrzypowity a tak z naszego podwórka to :Cerko,Lefrosch i Pharmaceris xd
Awatar użytkownika
 puma
belissa-polecam, choć reklam nie lubię ;) sprawdziłam i po miesiącu widziałam już efekty.
Awatar użytkownika
 antonia
Ja również polecam Belissę + Sufrin. Poprawa gwarantowana. :)
Awatar użytkownika
 puma
natomiast belissa 40+ kiepska, zmarszczki nie poznikały :D :D przynajmniej te na twarzy :D
 syla
Hej,wiem że truje z tymi włosami ale to jakaś masakra! Kupiłam sobie vitapil ,zaczęłam już drugie opakowanie a włosy nadal wypadają.Nie dość że mam łuszczyce to jeszcze łysa zostanę:'( a poza tym muszę wam powiedzieć że mam już dość ! Do fryzjera iść nie można ,w czarną bluzkę ubrać się nie mogę,zastanawiam się co będzie jak już nie będę mogła tego dziadostwa ukryć,gdzie ja pracę znajdę z takim wyglądem itd.wogóle wszystko do.....wiem że wszyscy jesteście pewnie w podobnej sytuacji ale po prostu musiałam się wygadać:'( a jeszcze na dodatek mam zawalone zatoki i wyobraźcie sobie, że w tym naszym chorym kraju nie mogę sie dostać do szpitala .Tragedia
 Basieńka44
Polecam maseczkę z olejku rycynowego i żółtka to powinno powstrzymać wypadanie włosów
lub preparat Nefret+ dobrze działa na głowie usuwając też łuszczyce
reklama/nefret-ziolowy-preparat-na-luszczyce-t2071.html
do natłuszczania używam tylko maść ochronną z wit A
ja łykałam kiedyś Skrzypowite
na zatoki stosuje gorącą herbatę z miodem siorbię ją łyżeczką tak żeby opary z herbaty wdychać świetnie oczyszcza zatoki
bardziej w tym chodzi o inhalacje niż o samo wypicie herbaty :)
efekty mnie zaskoczyły
 syla
Niestety herbatka już pomoże,mam torbiel do usunięcia