Jeśli znalazłeś(aś) w Internecie ciekawy artykuł, stronkę, nowinkę czy jakąkolwiek informację związaną z łuszczycą, poinformuj innych forumowiczów o tym tutaj.
Awatar użytkownika
 maruda
Otóż, jest ktoś wstanie powiedzieć coś na temat tego "specyfiku" - próbowaliście?
Awatar użytkownika
 Paweł
Uogólniając jest to maść salicylowa, którą można kupić na receptę 100 g za 7,50 zł.
Awatar użytkownika
 maruda
...więc trochę drogo sobie to cenią :annoyed: w każdym razie zamówiłem.
Kiedyś i tak bym spróbował. Jeżeli użyję napiszę o działaniu i rezultatach.
Awatar użytkownika
 Paweł
Polecam też z rozwagą podchodzić do hura optymistycznych opinii na temat tego specyfiku. Jest spore prawdopodobieństwo, że to są spreparowane opinie. Na ich stronie z top produktami, gdzie Revitol jest na 1. miejscu moje propozycje na łuszczycę w komentarzu nie przeszły moderacji i z tego co wiem, to nie tylko moje komentarze nie zostały zaakceptowane.

Osobiście wiedząc co tam jest składnikiem czynnie działającym nie kupiłbym go, dlatego informuję innych czym jest ten dermokosmetyk.
Awatar użytkownika
 antonia
To przykre ale takich pseudokosmetyków jest tak samo dużo jak i chętnych na łatwy zarobek. Myślę, że powinniśmy utworzyć specjalny dział, gdzie byśmy wpisywali bezużytaeczne i drogie spcyfiki. Każdy mógłby zerknąć tam sobie i przeczytać opinię. Powinniśmy wreszcie stanowczo powiedzieć STOP oszustom. :devil: :oh:
 Basieńka44
A przydał by się taki dział i to na najbardziej widocznym miejscu
Awatar użytkownika
 maruda
Dołączam się, zdecydowanie dobry pomysł z takim działem. Szczególnie pomocny i użyteczny dla ludzi takich jak ja, którzy nie mają doświadczenia w leczeniu łuszczycy. Czasem desperacko szukamy szybkich sposobów na pozbycie i zaleczenie objawów, dlatego łatwiej nami manipulować.
ale zarabiać na nieszczęściu ludzi w taki sposób? - niemoralne :angry:
Awatar użytkownika
 Paweł
Pomysł wydaje się być dobry, jednak nie można od razu kategoryzować w ten sposób specyfików. Jestem przekonany, że wiele osób będzie pisało negatywnie w takim dziale na temat leków, które są drogie, ale innym pomagają. Czyli praktycznie nie powinny znajdować się w takim dziale, bo części pomagają.

Najlepszym rozwiązaniem jest dobre nazywanie tematów. Tak jak ten - od razu wiadomo o czym jest dany wątek. Co więcej w wynikach wyszukiwania dzięki temu ten wątek będzie wyżej dla tego specyfiku - dzięki czemu ludzie łatwiej trafią na tę stronę szukając informacji o Dermasis.
Awatar użytkownika
 antonia
Jednak warto by było stworzyć dział, gdzie można by było wpisywać jedynie nazwy leków lub innych specyfików i swoje krótkie opinie np. za pomocą gwiazdek. Jest strasznie ciężko znaleźć cokolwiek w wyszukiwarce, jak się nie zna słowa lub nazwy to jest to niemożliwe. Dział taki uprościł by przegląd, ale to tylko moja osobista sugestia. :)