- 16 lip 2012, o 21:37
witam wszystkich mam na imię Syntia,na łuszczycę choruje odkąd pamietam więc ok 30 lat,raz jest lepiej raz gorzej przetestowałam już sporo leków i tych z apteki i tych robionych w domu aktualnie mam taki wysyp ze ludzie wysiadają z windy jak mnie widzą:( ,czasem się z tego smieję ale częściej gdzieś tam w sercu zakłuje ach szkoda gadac dopieo teraz znalazlam to forum bo teraz mam taki wysyp ze ostatni raz tak wygladalam z 5 lat temu i juz zapomnialam jak to jest bo przez te 5 lat te pare miejsc jak glowa lokcie lub pojedyncze krostki nie przeszkadzaly mi tak bardzo ale od tygodnia jest zle i jeszcze pani dermatolog dala mi masc z cygnolina i tak poparzylo mi skore ze piecze swedzi to ze szok i tydzien siedze na forum i czytam co zrobic fajnie ze jest nas tak duzooo chociaz oczywiscie zycze wszystkim zdrowiaaaa i jak najmniejszych zmian łuszczycowych i mam nadzieje ze przyjmniecie mnie do Klubu Biedronek:) mam 33 lata jestem szczęśliwą mamą czteroletniego wspaniałego synka kochamy zwierzaki uwielbiamy góry no i nie wiem co jeszcze napisac.......witam serdecznie
)