Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 syntia79
witam wszystkich mam na imię Syntia,na łuszczycę choruje odkąd pamietam więc ok 30 lat,raz jest lepiej raz gorzej przetestowałam już sporo leków i tych z apteki i tych robionych w domu aktualnie mam taki wysyp ze ludzie wysiadają z windy jak mnie widzą:( ,czasem się z tego smieję ale częściej gdzieś tam w sercu zakłuje ach szkoda gadac dopieo teraz znalazlam to forum bo teraz mam taki wysyp ze ostatni raz tak wygladalam z 5 lat temu i juz zapomnialam jak to jest bo przez te 5 lat te pare miejsc jak glowa lokcie lub pojedyncze krostki nie przeszkadzaly mi tak bardzo ale od tygodnia jest zle i jeszcze pani dermatolog dala mi masc z cygnolina i tak poparzylo mi skore ze piecze swedzi to ze szok i tydzien siedze na forum i czytam co zrobic fajnie ze jest nas tak duzooo chociaz oczywiscie zycze wszystkim zdrowiaaaa i jak najmniejszych zmian łuszczycowych i mam nadzieje ze przyjmniecie mnie do Klubu Biedronek:) mam 33 lata jestem szczęśliwą mamą czteroletniego wspaniałego synka kochamy zwierzaki uwielbiamy góry no i nie wiem co jeszcze napisac.......witam serdecznie :))
Awatar użytkownika
 szater
Witaj na forum,miłej lektury i zapraszamy do dzielenia sie ciekawostkami xd
 orchidea
Witaj
Ja mam 35 lat i podobie jak TY mam 4 letniego synka i wysyp niedawno zaczął mi sie okropny...ja podejrzewam,że to przez nerwy albo hormony po ciązy...fakt ze denerwuje sie bardzo bo mój synek to "tornado" ciągle muszę mieć go na oku. A takiego wysypu jak teraz nie miałam jeszcze nigdy,siedze w domu i wpadam chyba w jakąś depreche przez to. Mam to paskudztwo wszędzie,ale ...dziś kupiłam sobie olej lniany bo słyszałam ze bardzo pomaga.
Pozdrawiam serdecznie :)
 syntia79
witam orchidea ja tez mysle ze to przez stres zmiana pracy wakacje dziecko w domu bo przedszkole ma remont wiec musze go ciagle gdzies podrzucac lub brac ze soba do pracy na dzialce duzo pracy ogrod warzywniaczek(chociaz przy tym akurat sie wyciszam) no i ostatnio syn spadl ze slizgawki i ma szyta brode,mysle za ze duzo tego wszystkiego spadlo na mnie a jeszcze sama ze wszystkim i chyba dlatego tak organizm zareagowal pozdrawiam cie cieplutko jak cos to smialo pisz jestem z toba buziaczki