Tu pisz wszelkie sugestie, uwagi, skargi, zażalenia oraz błędy i trudności dotyczące forum oraz całego portalu luszczyce.pl.
 mirush
Nie jest to oczywiście ... wada, ale czy dałoby radę bardziej zaakcentować kolorystycznie nowe posty ?
Obecna różnica, polegająca na nieco innym nasyceniu zieleni - przynajmniej jak dla mnie - wydaje się być niewielka. :please:
Awatar użytkownika
 Paweł
A wiesz, że przed zanim przeczytałem ten temat, też to zauważyłem?? xD Generalnie taka skórka forum, ale zawsze można poprawić - postaram się jak najszybciej ;)
Awatar użytkownika
 Paweł
Jednym z powodów wybrania koloru jest taki ,że zielony uspokaja :)
Nowe posty powinny się teraz lepiej wyróżniać. Nasyciłem kolory.

Mam nadzieję, że Ci się podoba Pumo avatarek ;)

W każdej kategorii z prawej i góry można odznaczyć tematy + na stronie głównej na dole możesz wszystko odznaczyć:
nieprzeczytane.png
Zaznacz tematy jako przeczytane
nieprzeczytane.png (5.33KiB)Przejrzano 3727 razy
dzialy.png
Odznaczenie wszystkich działów
dzialy.png (11.54KiB)Przejrzano 3725 razy
 mirush
Paweł pisze:(...) W każdej kategorii z prawej i góry można odznaczyć tematy + na stronie głównej na dole możesz wszystko odznaczyć:(...)
Hm ... człek się (chyba) starzeje ...
Dobrze Pawle, że dołączyłeś 'maluneczki', bo za nic nie udało mi się wypatrzyć tego wcześniej. Obrazek
A można by jeszcze wyróżnić je innym kolorkiem ?
Awatar użytkownika
 Paweł
Link do odznaczania tematów jest w standardowym miejscu. Także myślę, że raczej nie powinno być problemów. Jeśli będzie więcej problemów z tym to postaram się zmienić kolor - trochę musiałbym poszukać, bo nie wiem, gdzie w skrypcie jest fragment odpowiadający za ten link.

Dosiu avatar gotowy ;)