Tu pisz wszelkie sugestie, uwagi, skargi, zażalenia oraz błędy i trudności dotyczące forum oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 Paweł
Czy chcecie, abym utworzył dział testowy, w którym moglibyście testować funkcjonalności forum? Ja potestujecie, łatwiej będzie Wam się obchodzić z forum ;) A więc?
Awatar użytkownika
 szater
Charaszo ,ok jak mówia amerykanie!Działaj Pawełku masz wolna ręke....bo...w koncu to Twoje forum :devillaugh:
Awatar użytkownika
 puma
to będzie taka nasza piaskownica na placu zabaw :D działaj więc.
Awatar użytkownika
 Paweł
Ok, w takim razie taki dział będzie w kategorii Ogólne. A... i forum nie jest moje tylko nasze :) Bez forumowiczów ono nie ma racji bytu, dlatego staram się, aby wszyscy byli zadowoleni :)
Awatar użytkownika
 szater
Paweł juz drugi raz zniknął mi cały post.odpisałam w dziale Głodówka....gdy nacisnełam wyslij...wyskoczył nowy post Pumy ,która w tym samym czasie odpisała.gdzie jest mój?mozesz to sprawdzic? :devil:
Awatar użytkownika
 szater
Sorki ze post pod postem.Napisałam juz odpowiedz nastepna i ta obecna weszła bez problemu gdzie jest tamta nie mam pojecia...szukaj mistrzu :*
Awatar użytkownika
 Paweł
Drugiego postu nie ma. Zaraz zrobię pewien test...

Test wypadł pomyślnie, czyli wszystko powinno działać. Sprawa wygląda w ten sposób, że jeśli 2 lub więcej osób odpisuje na ten sam temat to bez żadnych "anomalii" będzie wysłany post osoby, która najszybciej odpisze :) Następne osoby piszące na ten sam temat po wciśnięciu przycisku "wyślij" nie wyślą go od razu - zostaną powiadomione, że w międzyczasie ktoś odpisał w danym wątku (będzie postów, które przed chwilą zostały napisane) - ma to na celu informować osobę piszącą, bo być może nowy post przyczyni się do zmiany treści wysyłanego postu. Może troszkę zagmatwanie napisałem :) Ale mam nadzieje, że zrozumiecie (tak jest standardowo na forach).

Informacja, że ktoś napisał post w temacie na który odpowiadamy wygląda następująco:
post-w-trakcie-pisania-postu.jpg
post-w-trakcie-pisania-postu.jpg (16.61KiB)Przejrzano 4270 razy
Po takim komunikacie, można przeczytać nowy post i zmienić swój jeśli chcemy i ponownie wcisnąć przycisk "wyślij". Jeśli nie wciśniemy ponownie wyślij (przejdziemy do jakiegoś działu, czy strony głównej forum to post nie będzie wysłany).
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2010, o 23:47 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
 szater
Pewnie róznica miedzy moim postem a Pumy wyniosła ułamek sekundy,nic takiego do wiadomosci nie otrzymałam....tylko musiałam pisac na nowo. :devil:
Awatar użytkownika
 Paweł
Czy ułamek to nie wiesz ;) W moim teście różnica wynosiła 2-3 sekundy. Być może problem leży w czym innym, ale nie mam pojęcia w czym. Musiałbym tego doświadczyć. A nie wylogowało Cię czasem? Po wciśnięciu "wyślij" dostałaś jakiś komunikat?